Salametsästyksestä kunnon rangaistukset!!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Salametsästyksestä kunnon rangaistukset!!.

Virrat

#26 Re: Re:

13.03.2013 17:31

#25: *** - Re:

Onneksi salametsätys on hyvin "tervettä".Sitähän harrastavat pääasiasa kaikkein vaarallisemmat ihmiset,he ketkä eivät tunne minkäänlaista sympatiaa muuta elämää kohtaan.Vetävät aina esille sen jo kuluneen ja surkuhupaisan "lapsikortin".Teitä ei suomessa tarvita,suon alle kuulutte.


Vieras

#27

23.03.2013 14:36

Kaikille metsästäjille ja aseenkantoluvan omaaville jotka osallistuvat, puolustelevat sekä yllyttävät salametsästykseen elinikäinen aseidenpitokielto.
Suen Tassu

#28 Totuus esiin !!!

02.04.2013 10:37

Tällaisia adresseja kun tänne laitetaan, luulisi, että edes laatija uskaltaa tulla esiin OMALLA NIMELLÄ. On samperin hyvä huudella puskista anonyyminä. Heti kun RR paljastaa oikean nimensä allekirjoitan, siihen asti olen vakaasti sitä mieltä, että kuollut susi on paras susi.
Kainuunjaakko

#29 Hyvä ja tarpeellinen adressi

23.09.2013 08:55

http://www.tunturisusi.com/salametsastys.htm

Hyvä ja tarpeellinen adressi.
Pekka Korhonen

#30 Pyssyhullut

06.09.2020 06:19

Jos ette tule toimeen luonnon ja eläinten kanssa muuttakaa kaupunkiin. Susi ei ole tappanut ihmistä ainakaan sataan vuoteen. Tosin täällä kaupungissa autoilijat  tappaa satoja vuodessa.
On se kumma, että paha olo ja turhautuminen kanavoidaan susiin. No, susihan on demonisoitu uskonnon varjolla kautta aikojen ja tapettu sukupuuttoon monilla alueilla.

Susi on upea eläin ja tarvitsemme sitä tasapainottamaan luontoa ja yli suuria eläin populaatioita. 
eikö populistisia pyssyhulluja eläinvihaajia, jotka perustelee tappamisviettiään lasten turvallisuudella ym. saada millään aisoihin. Kunnon sanktiot salakaadosta salakaadosta.

Himo tapaamiseen ja pyssyillä paukutteluu. Siitähän täsää on pohjimmiltaan kysymys.