Vastustetaan alkoholilain tiukennuksia

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vastustetaan alkoholilain tiukennuksia.

Islazun Fauodaza

#1 Alkoholi

30.01.2013 17:55

Ola Soumesa alkoholi ripuvaisia,ei voida tiukenta ja rajota käytoä.Mute tule vaiketa.Soume ola alkoholi luvatu maa.Kaupa käy huvi.
Plajo työtymi ja tarvi aja viete ja vero.
absolutisti

#2

30.01.2013 21:44

Koskakohan päättäjämme lakkaavat holhoamasta aikuisia ihmisiä ja keskittyvät oikeisiin ongelmiin. Omaan elämääni mahdollinen lakimuutos ei kyllä vaikuta millään tavoin.
Korkki

#3 Vastustan vastustamista

30.01.2013 23:09

Viina kiellettävä kokonaan Suomessa.
TJ

#4 Re: Alkoholi

30.01.2013 23:36

Kesä-Esa

#5 Re: Vastustan vastustamista

31.01.2013 04:26

#3: Korkki - Vastustan vastustamista

Vastustan Korkkia.

Se on saatava pois ja nopeesti.

Pumba

#6 Keskittykää vaikka vanhustenhoitoon

31.01.2013 09:29

Koska tehdään päätöksiä oikeasti tärkeistä asioista? Naurettavaa holhousta tällaiset alkoholi- ja tupakkalait. Omaan elämään ei kyllä vaikuttaisi kumpikaan, ellen olisi kyseisiä tuotteita myymässä ja kuuntelemassa rutinoita.
Kyllästynyt holhoamiseen

#7 Holhousvaltio

31.01.2013 10:36

Miten virkamiehet kuvittelevat valvovansa asioita, jos laki tiukentuu? Tähänkään mennessä heillä ei ole riittänyt resursseja valvoa miten lait toteutuu ravintoloissa, pubeissa, tapahtumissa. Olen ymmärtänyt, että myös pestejä on lopetettu, joten senkään puitteissa ei ole mahdollista. Keskittyisivät oikeisiin asioihin eikä holhoaisi aikuisia ihmisiä. Kyllä sitä viinaa saa vaikka kuinka lopetettaisiin myynti sunnuntaisin ja tapahtumissa.
Karoline

#8 Re: Re: Vastustan vastustamista

31.01.2013 19:19

#5: Kesä-Esa - Re: Vastustan vastustamista

pois ja nopeasti ? mites meidä baarityöskentelijöide sit käy :D en usko et menee läpi..

Korkki

#9 Re: Re: Re: Vastustan vastustamista

31.01.2013 22:24

#8: Karoline - Re: Re: Vastustan vastustamista 

 Kuuleppas Karoline, jos sinäkin baarityöskentelijänä toimisit työssäsi niin kuin laki määrää, eli "alkoholin myyminen päihtyneelle on kielletty", ei ongelmaa olisi ollenkaan. Mutta kun sinä et halua ottaa asiakkaastasi mitään vastuuta, vaan juotat sitä niinkauan kun sillä rahaa riittää ja olkoot se sitten missä kunnossa tahansa, niin pistät sen ulos ajattelematta asiaa sen pidemmälle. Myös väkivalta ravintoloissa ja sen ulkopuolella on lisääntynyt hallitsemattomaksi liikajuomisen ja valvonnan puutten takia dramaattisesti. Lakimuutokseen olet kyllä itse osasyyllinen suurellapanoksella.


Vieras

#10

01.02.2013 10:05

Ehdotetut tiukennukset osoittavat kuinka järenköyhää sakkia Valvirakin työllistää! Epäilen, että kukkahattutädit yrittävät, Päivi Räsänen pääkorppinaan, ajaa maahamme pikkuhiljaa uutta kieltolakia... Pimeän viinan tehtailijat/salakauppiaat kiittävät, koska heidän bisneksensä saa ilmaa jälleen sitä mukaa mitä vaikeammaksi laillisen alkoholin hankkiminen maassamme tehdään!
RR

#11 Re: Re: Re: Re: Vastustan vastustamista

01.02.2013 11:54

#9: Korkki - Re: Re: Re: Vastustan vastustamista

Väkivalta ravintoloissa? Kuinka usein käyt yökerhoissa? Itse kävin viime vuonna n. 120 kertaa ja näin yhden tappelun. Yökerhoissa ei pahemmin tappeluita ole koska yleensä samojen yritysten järjestyksenvalvojat ovat suurimmissa osassa kaupungin yökerhoista ja porttikiellot tulevat myös sinne.

Korkki

#12 Re: Re: Re: Re: Re: Vastustan vastustamista

02.02.2013 14:20

#11: RR - Re: Re: Re: Re: Vastustan vastustamista 

Ajan suomalaisittain suuressa kaupungissa ammatikseni ravintoloiden asiakkaita kotiin ja olen myös työskennellyt useassa ravintolassa portsarina ja käyn myös itsekkin asiakkaana ravintoloissa, eli olen nähnyt ja kuullut ja kokenut vuosien aikana paljon, tiedän kyllä mistä puhun. Varsinkin yöllä kaupungissa ajellessa huomaa, ettei kapakoiden edessä olevat poliisiauto ja ambulanssi ole enään kovinkaan harvinainen näky, eikä varsinkaan naama verillä ravintolan edestä kyytiini tuleva ressukka. Tiedän myös, ettei läheskään kaikki väkivaltatapaukset ravintoloista mene poliisin tietoon, koska ravintolan anniskeluluvat saattaisivat olla katkolla. Kuulen työssäni asioita, joista ei lehdissä kirjoitella, koska ravintoloitsijat eivät halua asioiden menevän poliisille ja yleiseen tietoon, kuten alaikäiset ravintolassa tai pahoinpitelyt tai huumeet tai tai tai. Ravintoloiden henkilökunnan omanedun vuoksi heidän kannattaisi nyt oikeasti perehtyä ammattiinsa liittyvään jo nyt voimassa olevaan lakiin ja hillitä alkoholin myymistä päihtyneelle sekä alaikäisille ja valvoa työpaikkansa asiakkaiden turvallisuutta aktiivisemmin, koska se vaikuttaa mahdollisesti tulevaan lakimuutokseen ja siten saattaa aiheuttaa myös ravintolahenkilökunnan työttömyyttä. Mutta, jos asioihin ei tule muutosta, niin jo itseni työpaikkaturvallisuuden takia alkoholin myyminen voisi suomessa loppua vaikka kokonaan. Ei tuosta ainakaan minulle haittaa olisi, voisipahan olla yöllä vaikka nukkumassa.