Leikkipuisto Lampi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Leikkipuisto Lampi.


Vieras

#1

03.05.2013 15:08

Leikkipuisto Lampi on tosi hyvällä paikalla etäällä ajoteistä ja siten varsin turvallinen leikkipaikka. Meidänkin lapset ovat aikoinaan siellä paljon leikkineet ja nyt on lapsen lapsen vuoro nauttia hyvästä leikkipuistosta.
sarttsa

#2 Re:

03.05.2013 16:32

#1: -

Nimen omaan sekin kun se on niin etäällä suurista ajoteistä ja tuon kokoista leikkipuisto aluetta ei ole kyllä muualla! Se on niin hyvällä paikalla keskellä kaikea, että monilla on hyvät kulkumatkat kyseiseen puistoon (lisäksi että ala-astekkin vieressä, jolloin iltapäivä kerholaisia pääsisi lähelle puistoa, eikä tarvitse ylitellä suuria ajoteitä!) Toivotaan nyt, että kyseinen puisto saisi vielä nähdä päivän valon! :)

Lampi takaisin

#3 Lampi on paras... tai siis olisi jos olisi :/

03.05.2013 19:29

Vieressä on tosiaan n.500:n oppilaan ala-aste, joten tarve turvalliselle iltapäivätoiminnalle todella on. Tällähetkellä pienten koululaisten ainoa puisto sijaitsee melko kaukana koulusta. Aikuisen silmin Kiikku saattaa olla ihan siinä vieressä, mutta pienen ekaluokkalaisen mielestä ei. Lisäksi Kiikkua käyttää Keinutien koululaiset, joka on iso koulu sekin. Kiikku ei ole kovin suuri ja tuntuu kummalta, että sinne voisi muka sulloa kaikki...

Leikkipuisto Lammen alueella asuu lapsia seuraavasti (lähde Helsingin kaupungin palvelukartta):

Vesala:

- 0-6 vuotiaita 587 kpl
- 7-12 vuotiaita 454 kpl

Kontula:

- 0-6 vuotiaita 871 kpl
- 7-12 vuotiaita 775 kpl

Kyllä tälle määrälle pitäisi vähintäänkin kaksi toimivaa puistoa löytyä.

Vieras

#4

04.05.2013 06:27

Lampipuistoa ei saa missään nimessä kaatua :(

Vieras

#5 leikki puisto lampi

05.05.2013 18:27

leikki puisto lampi ei pidä sulkea rakennuksen homevaurioiden takia,helsingin kaupungin pitää löytää ratkaisu alueen puiston säilyttämiseen ja toimintaan lapsiperheille, sekä asukaspuistona, kiiku ja kipinä puistot ovat vesalan ja lampipuiston alueen kontulaa asukkaiden perheille liian pitkä matka, ei voi olettaa lapsi perheiden menevän kipinä-puisto tai koulu-ikäisten ostoskeskuksen läpi alikulkusiltaa kipinä puisto tai kiikkuun, jotta matka olisi turvallinen, lampi puisto on ihanteelinen ja iso. turvallinen matka lapsiperheille ja koulu-ikäisille,se on vuosikymmeniä suku-polvien vaihtuessa tarjonnut virikkeitä ja iloa. yhdistännyt monikultuurisia alueen perheitä, lapset ovat kesät voineet altaassa virkistäytyä ja kesä-ruokailu puistossa on monelle lapselle ollut päivän kohokohta, pystyykö kipinä tai kiikku kattamaan omilla resusseilla koko vesalan-koulun alueen lapsi-perheiden virkistys, kesä-ruokailu. joka viellä helsingin puistoissa on ollut,möhkö-mummo

Vieras

#6

06.05.2013 03:55

Olisi ihanaa jos lampi tulisi takas käyttöön on lähellä meittä ja kävimme usein puistossa mutta nyt on pitkä matka kivikon puistoon niin emme ole käyneet puistossa lammen lopetettua ja nyt olisi lapsikin niin iso että uskaltaisin antaa mennä yksin mutta en kauemaksi

Vieras

#7 Re: netti adressi

06.05.2013 15:37

#6: -  ei välttämättä tavoita kaikkia alueen perheitä.Rohkeasti keräämään nimiä  lampi-puiston aukaisemiseksi, Kontulan ostoskeskus, kauppojen  edusta. kirjastot, päiväkotien portinpelet ymm. antaa tulosta. tia.a.

 


Vieras

#8 Re: Re: netti adressi

06.05.2013 17:43

#7: - Re: netti adressi

Tarkoitus on viedä lappusia puistohin, neuvolaan ym. paikkoihin kunhan päässtään tulostelemaan! :)


Vieras

#9

22.05.2013 17:58

Leikkipuisto Lampi kuntoon ja käyttöön:)

Vieras

#10

23.05.2013 05:45

Nyt jo kouluikäinen poikani oli päiväkodissa Kontulassa, ja tekivät monia retkiä Lampi-puistoon.
Toivottavasti puisto saataisiin taas avattua ja toiminta jatkuisi :)

Vieras

#11

27.05.2013 07:58

Kokonsa, sijaintinsa ja alueella asuvien lasten määrien suhteen Lampi profiloituu erinomaisesti ns. Kontulan alueen keskusleikkipuistoksi. Toiminta on ehdottomasti saatava raiteilleen. Mikä Helsingin päätöksenteossa oikein mättää?

Puisto sijaitsee mahtavien viheralueiden keskellä ja sen pohja monipuoliselle leikkitoiminnalle on hyvä. Leikkipaikan suljettuna pitäminen altistaa paikan tihutöille ja luo siten tehdä siitä turvattoman tuntuisen alueen. Sitä ei yksikään lapsiperheen vanhempi halua. Entäpä kaupunginisät?! Mitä siis odotellaan?

Toivoisin nyt helsinkiläisiltä poliitikoilta ryhtiä ja Itä-Helsinkiläisten lasten tarpeiden tunnustamista. Leikkipuistoa Lampea tulisi kehittää selkeästi alueensa vetovoimaiseksi leikkipaikaksi. Lampi ei missään nimessä ole leikkipaikkana elinkaarensa loppupäässä, lapset ympäriltä ei ole loppumassa vaan päinvastoin.

Leikkipuistojen kehittämistavoitteena toivoisin Helsingissä olevan, että niiden taso ja toimivuus pyritään turvaamaan säännöllisellä huollolla. Akuutit parannustyöt tulee tehdä välittömästi, eikä lykätä niitä tylysti hamaan tulevaisuuteen.

Missä viipyy Helsingin kaupungin lasten leikkipaikkojen kehittämissuunnitelma?!

Vieras

#13

29.05.2013 08:44

Loistavaa,etä Adressi pystytetty. Olen aikanaan ollut töissäkin siellä,mutta asiakkaana todella paljon!!!!

Vieras

#14

31.05.2013 18:56

Leikkipuisto on säilytettävä

Vieras

#15

31.05.2013 18:58

Pakko säilyttää,mihin lapset jos ei säilytetä. Ajatelkaa omien lapsien kohdalle????
Mughal basharat

#16 Lampipuisto

09.06.2013 09:45

Leikkipuisto ei voi lopeta se on säilytettävä

Vieras

#17 Mummo

15.06.2013 12:38

Kyllä toivoisin toimintaa ja uimapaikan pienille lapsille takaisin, onhan tyttäreni jo 1980-luvulla siellä leikkinyt, ja lapsenlapsi kerkesi nähdä kesätoimintaa. Hieno ja perinteikäs puisto, tyhjänpanttina.
Kahden äiti

#18 Leikkipuisto Lampi takaisin toimintaan!

20.06.2013 07:30

Itäkeskuksen ja Mellunmäen välissä on monta leikkipuistoa, mutta niin on meitä lapsiperheitäkin valtavasti! Leikkipuisto Lampi on monille perheille se lähin ja rakkain puisto - se tarvitaan mitä pikimmiten takaisin toimintaan! Mitä pidempään remontin kanssa vitkastellaan, sitä huonompaan kuntoon piha-alue menee ja kohta on edessä todella kallis remontti - pahoin pelkään, että silloin koko ihana puisto vaan lanataan hiekkakentäksi. Piha-alueet ovat jo nyt, kesäkuussa 2013, aika hurjassa kunnossa joten aikaa vitkutteluun ei ole. Lapsiperheet ja lapset tarvitsevat panostusta, myös ja etenkin taloudellisesti vaikeina aikoina, kun äidit ja isät kohtaavat työttömyyttä, tulisi kaupungin tarjota myös heille verorahojen vastineeksi puistoja, missä voi käydä viettämässä aikaa lasten kanssa. Kaikki tutkimustulokset puhuvat sen puolesta, että raitis ulkoilma tekee hyvää pääkopalle, vähentäen stressiä, myös aikuisilla ja etenkin lapsilla joten leikkipuisto Lammen, tuon rakkaan lähipuiston, kuntoonlaitto ja avaaminen voi olla korvaamattoman tärkeä asia monille lähialueen perheille, joilla tulisi pienten lasten kanssa liian pitkä matka alueen muihin puistoihin tai yksinkertaisesti kynnys lähteä kauemmas voi olla ylitsepääsemättömän iso - kaikilla kun ei ole autoa tai mahdollisuutta matkustaa kauemmas puistoilemaan.

Helsinki on lapsiperheelle hyvä, näyttäkää nyt, että välittämistäkin löytyy!

Vieras

#19

29.06.2013 19:52

LEIKKIPUISTO LAMPI ON HELMI .. sinne kokontuu lapsia tosi runsaasti leikkimään ympäri kontulaa ... meidän lapsille se on ollut korvaamaton hoito- ja leikkipaikka , jonne voin jättää laseni hyvään hoitoon .. etenkin kesäisin ja talvisin koulujen jälkeen .. muistan sitä lämmöllä kuten jo nyt aikuiset lapseni

Vieras

#20

07.08.2013 09:04

Ehdottomasti kaikki leikkipuistot on säilytettävä! Olen itse elänyt lapsuuden Helsingissä ja eritoten Hillerin leikkipuistossa ja kun jo perheellisenä muutimme maaseudulle niin jäimme kaikki kaipaamaan toiminnallisia leikkipuistoja. :)
Naapuri

#21 Leikkipuisto Lampi

18.09.2013 18:01

Nuoriso viettää monesti iltojaankin siellä ja välillä jopa liiankin kovaan ääneen =( Mutta puiston on pysyttävä ja lisättävä toimintaa koulun ja tarhan kanssa.

Vieras

#22

23.10.2015 08:55

Leikkipuisto Lampi on etäällä autoteistä, joten sijainti on ihanteellinen ja turvallinen lapsille. Puisto on jo kerran raivattu ryteiköstä ja siksi on häpeä antaa sen umpeutua uudelleen. Myös aikuisille se on vihreä keidas keskellä asutusta. Aikoinaan meidän omat lapset ovat siellä viihtyneet kuten myös siinä vieressä olleessa päiväkoti Lammessa.