Varekallion Tuulipuisto

Varekallion Tuulipuisto / Tiedotteet / Welhot / Kommentit


Vieras

#1

06.08.2013 15:11

Onnea uudelle sisarjärjestölle entiseen kotikaupunkiini. Tie ei ole helppo mutta luonnon ja ihmisten tulisi olla tärkeämpiä kuin joidenkin pääomasijoittajien ahneus. Yhteistyö varmasti auttaa molempia yhdstyksiä, pidetään kanavat avoinna.

Terveisin Janne Salonen,
Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta ry.
www.kemionsaari.net
janne.salonen(at)joonaslokki.fi

Kai Ylikoski

#2 Hyvä Uki!

06.08.2013 19:40

Taistelu älyttömästi sijoitettua tuulivoimaa vastaan on vasta alussa. Ja lopussa kiitos seisoo.
Mitä enemmän henkilökohtasesti on kertynyt tietoa tuulivoiman nurjista puolista, sitä enemmän vastaan sitä olen, ja kasvava joukko ihmisiä myös, ympäri Suomen. Varsinkin jos se on sijoitettu vain taloudellisin näkökulmin, sinne missä on sähkölinjaa ja tietä, tai mahdollisuus edullisesti näitä rakentaa. Ihmiset ja luonto tulee ottaa huomioon näitä kaavailtaessa huomioon, myös vaikutus kansantalouteen ja sähkönhintaan. Kokonaisuus. Ja ihan maalaisjärjellä.

http://www.adressit.com/ei_tuulivoimaloita_kaskisiin
https://www.facebook.com/pages/Ei-tuulivoimaloita-Kaskisiin/230134507111511


Vieras

#3

06.08.2013 20:20

Monsterivoimalat hallitsevat lähialueita monella haitallisella tavalla. Toivoisin päättäjille viisautta ja ymmärrystä nähdä sekä kuulla asiat lähiasukkaiden silmin ja korvin.

Olen tullut huomaamaan, että sijoitusyhtiöt eivät mene konkurssiin, vaikka joutuvat ottamaan muutaman askeleen taaksepäin tai luopumaan osasta suunnitelluista hankeista.
Heillä on kyllä taipumus pärjätä ja tehdä tulosta.

Ulkomailta ja kotimaasta tulee negatiivistä viestiä liian lähelle sijoitetuista tuulivoimaloista ja toivon, että se saavuttaa myös Taalerintehtaan edustajien ymmärryksen ja hiivuttaa vauhtisokeuden.

Meillä kaikilla, Taalerintehtaan edustajilla, kaupungin päättäjillä ja lähiasukkailla on kova paine, mutta vain eri syistä.

Toivon, että kaupungin päättäjät ymmärtävät, mitä kaikkea saatamme menettää väärin sijoitetuilla voimaloilla.



Terveisin, Jyrki Runola