Adressi Israelin tueksi!

Suomen Evankelinen Allianssi

/ #1585 Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

11.04.2013 19:15

Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Allekirjoita vain kerran / levitä tietoa / tulosta paperiversio ja kerää nimiä

Kiitos allekirjoituksestasi nettiadressiin "Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto"! Nimesi on tärkeä ääni.

Jotta vetoomuksella on painoarvoa, nimiä tarvitaan kuitenkin vielä paljon lisää. Voit levittää tietoa adressista kertomalla siitä ystävillesi ja esim. klikkaamalla tämän sivun yläosassa olevaa "Jaa Facebookissa"-nappia.

Halutessasi voit tulostaa vetoomuksen paperille ja kerätä siihen nimiä niiltä, jotka eivät allekirjoita vetoomusta netissä. Huomaa, että vetoomuksen saa allekirjoittaa vain yhden kerran, joko netissä tai paperiversioon, ei molempiin. Lue lisää ja lataa tulostettava vetoomus: http://www.suomenevankelinenallianssi.fi/ajankohtaista/sean_kannanotto_avioliiton_puolesta/

Olemme myös tarkentaneet, että adressin allekirjoittajan on oltava vähintään 16-vuotias.

Vetoomuksen nimiä läpikäydessäni olen huomannut, että monet ovat allekirjoittaneet adressin kaksi kertaa, jotkut jopa useammin. Moderaattorina poistan tuplanimiä lähiaikoina, samoin kuin asiattomia ja vääriä allekirjoituksia. Kaikesta tästä aiheutuu turhaa vaivaa, joten pyydän, että jokaisella on vetoomuksessa vain yksi allekirjoitus. Poistan lähiaikoina myös niiden nimet, jotka ovat sitä yksityisviesteissä erikseen pyytäneet. Pahoittelen viivettä yksityisviesteihin vastaamisessa.

Keväisin terveisin

Jari Sippola
tiedotussihteeri
Suomen Evankelinen Allianssi
www.SuomenEA.fi
www.facebook.com/suomenevankelinenallianssi


Suomen Evankelinen Allianssi

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…