Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Matti Suopajärvi
Vieras

/ #829 Re: Re: Valtuuston kokouksesta

01.03.2011 16:27

#827: jänishousu - Re: Valtuuston kokouksesta

"Niin tätäkö sinä tuolla tarkoitit?"

No en tarkoittanut sinänsä muuta kuin yleisöystävällisyyttäni tuoda kommentit nähtäväksi, kun mp-tiedostosta on aika hidas hakea.

Mutta kun kysyit niin mainitsemasi kohta on puhdasta pötyä. Kiistatta. Asian olemme mm. minä ja vastuulääkäri todenneet ja Med Group myöntänyt. SOSTERI:n puheenjohtaja näköjään ei. Ei vaikka SOSTER on merkinnyt asian pöytäkirjassaan tiedoksi!

Lausunnossa on muitakin kohtia joista voi olla erimieltä - aika paljonkin, mutta toteennäytettävyys ei niin selvää kuin tuossa yllä koska osa puheesta kohteita erittelemätöntä.

Kilpailuttamisasiakirjojen korkeatasoisuus, yksimielisesti hyväksyneet, sopimus saatiin kirjoitettua vasta joulun tietämissä on hiukan hidastanut autojen hankintaa, torniolaisten ei pidä olla huolissaan asiasta, valituksia ei ole tullut, ensihoidon vastuulääkäri valvoo...

Viimeiseen kohtaan vastuulääkäri on myöntänyt etteivät hänen resurssit riitä paikallistuntemuksen valvontaan. (Tarjosin SOSTERI:lle apuani korvausta vastaan, mutta eivätpä ole ottaneet yhteyttä.)

matti