Suomeen perustuslakituomioistuin

Lait kunniaan oikeusasteissa
Vieras

/ #19 Kuinka korkein oikeus voi kävellä lainsäätäjien yli?

12.03.2011 15:28

Miten on mahdollista, että yksityiset yhtiöt tai henkilöt voivat kirjoittaa (sakottaa)parkkimaksuja? Kuka ne sakkorahat saa lopullisesti tililleen ja maksetaanko niistä vero? On hävytöntä antaa kuntien ja valtion tileille kuuluvien varojen keräys ties mille taholle (mafia?). Nyt on jo näyttöä perintätoimiston kautta pysäköintisakon kerran maksaneelle henkilölle tulleesta useammasta perinnästä
samasta sakosta korkoineen ja perintäkuluineen. Alkuperäiseen sakon kirjoittajaan tai kirjoittajalle palkan maksavaan yhtiöön ei saa mitään yhteyttä, vaan laskutus menee suoraan perintätoimistolle. Mikä tämäkin taho on? Kyllä rangaistusvarojen kerääminen kuuluu kunnalle tai valtiolle. Onko mitään näyttöä, minne rahat nyt kulkeutuvat? Onko olemassa jokin hallintorekisterin tapainen piilo-organisaatio, minkä kautta varat menevät yksityistä keräämistä harjoittaville henkilöille verotta? Miksi koko tointa pitäisi yksityistää, kun pysäköinnin valvojia palkkaamalla lisää saataisiin muutoinkin asia hoidettua. Tässä asiassa on tosi paljon kysymyksiä, ja jokin kovin pahalla tolalla.
Mitä tämä kuluu perustuslakituomioistuimelle? Kyllä kuuluu, koska muita oikeusasteita ei olisi sen yläpuolella, todelliset henkilökohtaiset mahdollisuudet omavaltaisiin tuomioihin hyvävelijärjestelmässä olisi estetty. Kaikki virkamiehet olisivat vääristä lain vastaisista päätöksistä ja teoista itse henkilökohtaisesti vastuullisia. Olen ymmärtänyt, ettei yksityisestä pysäköinnin valvonnasta ole lakia, vaan se on korkeimman oikeuden päätöksen perusteella luvallista toimintaa.