Eroa, maatalousministeri Sirkka-Liisa Anttila


Vieras

/ #66 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senkö takia

28.03.2011 16:29

#65: Sari Kivijärvi - Re: Re: Re: Re: Re: Senkö takia 

Eihän vanhukset ja yksiössä asuvat ole huono vertauskohde.  Vanhuksille ei ole tarpeeksi ulkonakäyttäjiä vanhainkodeilla.  Yksinasuvat huonojalkaiset eivät voi tai eivät kykene yksin menemään ulos ja niin sitten oleilevat päivät pitkät sisällä.  Tiedetään, etteivät kaikilla lapsetkaan ehdi käydä töiltänsä ulkoiluttamassa vanhuksia.

Niin no - eihän 11 neliön asunnossa voi juuri muuta tehdäkään kuin nukkua ja  oleskella.  Minkäs teet - täytyy vain yrittää...

Todellakaan minua eivät kiinnosta salakuvaukset ollenkaan, koska niiden kuvaajat eivät ole tienneet eläimistä ja sairastamisista mitään.  Miksei voida kutsua talonväkeä mukaan, niin saataisiin asianmukaista tietoa?  Samanlailla voisi salakuvata vanhainkodilla  vuoteissa olevia vanhuksia, jotka eivät tunne ketään, eivät muista mitään ja puhelevat itsekseen tai nukkuvat koko ajan tietämättä maailman menosta mitään.

Toisaalta en voi ymmärtää tällaista rikollista toimintaa.  Toisten yksityisalueille ei saa mennä.  Et varmaan sinäkään pitäisi siitä, että yöllä hiippailisi muutama henkilö asuntoosi kuvaamaan yksiötäsi.