Kristityt Sanoma-konsernille: lopettakaa heti vihakampanja

Elias, 17-vuotias Raamattuun pitäytyvä kristitty
Vieras

/ #177 Re:"Hän ei nimittäin jätä rankaisematta sitä, joka hänen nimissään esittää homovastaista rienausta."

07.04.2011 15:55

#26: -"Hän ei nimittäin jätä rankaisematta sitä, joka hänen nimissään esittää homovastaista rienausta."

Niin kerropa mistä raamatunkohdasta löysit tuon viimeisen lauseesi "Hän ei nimittäin jätä rankaisematta sitä, joka hänen nimissään esittää homovastaista rienausta."??? Raamatussa Jumala ihan selvästi ilmoittaa että homoseksuaalisuus on syntiä. Voin näyttää montakin eri kohtaa jossa tämä sanotaan aika selvästi.

Roomalaiskirje 1:24-27 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.

1 Kor. 6:9-10  Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.

1. Tim. 1:8-10 Mutta me tiedämme, että laki on hyvä, kun sitä lain mukaisesti käytetään ja tiedetään, että lakia ei ole pantu vanhurskaalle, vaan laittomille ja niskoitteleville, jumalattomille ja syntisille, epähurskaille ja epäpyhille, isänsä tappajille ja äitinsä tappajille, murhamiehille, haureellisille, miehimyksille, ihmiskauppiaille, valhettelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan...

No eiköhan tämä nyt mene perille. Mutta emmehän me mitään "homovihaa" lietso, vaan me yritämme pelastaa ihmisiä helvetistä. Me tiedämme että se joka ei tee parannusta ja käänny Jeesuksen puoleen menee helvettiin ja sen takia kaikessa rakkaudessa haluamme kertoa heille että heidän tiensä vie ikuiseen kadotukseen. EIHÄN SE KOVIN RAKASTAVAISTA OLISI HOMOJA KOHTAAN JOS ME EI KERROTTAISI HEILLE ETTÄ JOS HE EIVÄT TEE PARANNUSTA NIIN HE JOUTUVAT HELVETTIIN, varsinkin tietäen että niin kyllä käy!!! Minä en ole mikään "homovihaaja".