Suomeen on saatava maailman edistynein eläinsuojelulaki!

15-v.

/ #167 TURKISTARHAUS POIS _KOKONAAN_

07.05.2011 17:40

Miksei asiaan liitytä kunnolla?
45 minuuttia uutisissakin ollaan nähty jo monesti, ne videot, kuinka huonossa kunnossa eläimet siellä on. Mitä ihmeen 'eläinsuojelua' tämäkin on, kun annetaan eläinten kärsiä tuskissaan siellä ahtaissa ja reikäisissä verkkohäkeissä? Nekinn on normaaleja eläimiä, ja niihinkin koskee tämä sama suojelu! Onko nyt jotain vikaa ymmärryksessä,vai mikä mättää?
OK, "turkiksia ei enää sais, nyyh!", "Monilta lähtis työpaikka alta, ja muutenki tarpeeks työttömiä, nyyhkis!" ONKO SE ToSIAAN TÄRKEÄMPÄÄ KUIN ELÄINTEN HYVINVOINT?

Miettikää nyt omalle kohdalle, jos joutuisitte odottamaan hitaassa kuolemassa, milloin teidät teurastettaisiin lopulta ja puettaisiin muut ihmiset teidän nahkoihinne.


Tää asia saa kaikki mun verisuonet pullistumaan, kun ajattelenkin sitä, että jotkut itserakkaat p*skiaiset on vain niidet turkisten perään! En ole aikuinen, ja on hankalaa vaikuttaa asiaan.
NYT TOIVOISIN, ETTÄ TEKISITTE ASIAN NIIN (te jotka pystytte vaikuttamaan) ETTEI NE ELÄIMET ENÄÄ KÄRSISI JA TARHAUKSET LOPETETTAISIIN!