PELASTAKAA KOIRAMME!!


Vieras

/ #3

23.04.2014 09:47

Olen seurannut varsinkin SEYn kertomista asoista ja siitä, mitä he vaativat niiltä jotka ovat kurssittaneet menemään jonkun ilmoittamsta lemmikin laiminlyönnistä tms tarkotuksena toimia oikein ja tasapainoisesti, neuvojana ja pysymään kynnyksen ulkopuolella keskustelutilanteessa. Ytimeni tässä on, että jos toinen vieruskaverina siinä mukana oleva toimii kaikille tiedossa olevia toimintaperiaatteita vastaan jotenki, on toisen ilmoitettava asia ja vietävä se eteenpäin kun ja jos yksi on möhlinyt SEYn toimintpriaatteita vastaan.

Sitten taas jos kukaan ei koskaan ilmoita tällaisesta käytöksestä on yhden lisäksi ainakin kaksi SEYn lakien yläpuolella. Aivan sama kuinka korkeasti koulutettuja ylimmillä palleilla toimivat henkilöt ovat, ne hekoimmat lenkit on ketjussa huono juttu, ja vastenmielisyys järjestöä kohtaan voi alkaa kasvamaa, ja kaikki paikat on täynnä varsinkin koiria, kun pelkästään nimetön soitto lemmikin kaltoin kohtelusta heidän toimintaperiaatteitten mukaan riittää, että tukka putkella lähdetään joka ilmoituksen perään.

Ei hyvä tämä asia, mutta nääntyneet, ulkona paleltuvat ohutturkkiset koira unohdettuna ties minne ilman huolenpitoa juomaa ja ruokaa, tai hevonen, niin ei tarvitse olla kurssin käynyt, että pitäisi välähtää. että nyt yritän auttaa tätä ressukkaa.