EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Mietihän näitäkin.

/ #1962 Vapaa rakkaus

30.05.2014 11:10

Edellyttää myös vastuuta. Vastuuta omista teoista, valinnoista ja päätöksistä jne Valinnat tehdään sen perusteella mikä tiedetään oikeaksi (silloin kun sillä on yksilölle merkitystä, oikealla ja totuudella, ja kunniallisuudella jne), Uskoville Raamatun tuntemus on tässä kohtaa a ja o.
Teot seuraavat sitten sen mukaan kuin valinnat jne on tehty.

Vapaus rakastaa ei ole sokeaa sohimista sinne tänne ja vähän tuonnekin.
Vastuuseen kuuluu myös vastuu siitä mitä rakkauteni saa aikaan muissa.

Kun nyt ajattelen Touko Laaksonen ideologiaa natsi uniformuineen , tupakoimisineen ja joukkoraiskauksineen jne, en voi muuta sanoa, kuin Tom of finland edustaa täysin VASTUUTONTA rakkauden irvikuvaa.

Jos olisit Jumalan luoma robotti, ei Hän olisi hyvä.

Sekin on hyvä muistaa JEESUS ANTOI ITSENSÄ KUOLEMAAN MEIDÄN EDESTÄMME, ETTÄ MEILLÄ OLISI mahdollisuus ELÄMÄÄN JA IANKAIKKISUUTEEN JUMALAN LUONA jne

Eli Jumalan täydellinen hyvyys valmisti ihmiselle pääsyn synnin kahleista ja synnillisistä tavoista. Jeesus maksoi kaiken, meille on jäänyt vain taipua nöyrtyä ottamaan lahjansa vastaan.

Vielä moni heteroseksuaali uskova on valinnut Jumalan avulla elää ilman seksiä, koska muuten tuo hyvä ja siunattu suhde Taivaan Isään ei toimi niinkuin sen toimia tulee.  Samaa siis on oikeus odottaa homoiltakin.