EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Regulator

/ #1965 Re: Vapaa rakkaus

30.05.2014 12:47

#1962: Mietihän näitäkin. - Vapaa rakkaus

Touko Laaksonen oli piirtäjä eikä hänen teoksiaan pidä tarkastella minään ´rakkauden aatteen manifesteina´vaan ihan pelkästään maskuliinisen estetiikan kuvauksina ja vieläpä  vahvasti liioiteltuna sellaisina. Aivan kuten vastaavasti ns. ´pin-up´kuvat naisista olivat  . Ilmentävätkö sitten  vanhat  mainospiirrokset tai pin-up kuvat sitten mielestäsi  jotain´Rakkauden Korkeaa Veisua´ tms. ideaalia ?

Asetatko samat vaatimukset myös heteroseksuaalisille eroottisille piirroksille-pitääkö niidenkin mielestäsi esittää raamatullisen käsityksen mukaista ylevää rakkauden ihannetta ? Edustiko sitä esim. entisen Ratto- lehden ´Ratto- Riitta´ tai laulujen Regina-rento´?

Tunnut asettavan vähän liian korkeat kriteerit eroottiselle piirrostaiteelle.Kerro itse millaista esim. eroottinen piirrostaide saisi olla. Onko Corto Maltese , tai Valentina huonoa sellaista vai etkö ole tutustunut kumpaankaan niistäkään?

Ei, Sinun mielestäsi ihmisten pitäisi vain lukea Raamattua ja tyytyä uskonnollisten lehtien piirrostaiteeseen ja raamatullisten aiheiden kuvituksiinNo, jokainen taaplatkoon tyylillään....