Suomen pohjavesiä ei saa myydä ulkomaalaisomistukseen!


Vieras

/ #2

06.06.2014 13:23

Olen huolestunut maailman pohjavesien käyttöoikeuksien luovuttamisesta kansainväliselle yritykselle. Nestle on valloittanut joka mantereella suuria alueita omiin bisnestarkoituksiinssa. Televisiossa tuli noin vuosi sitten ohjelma, jossa kerrottiin Pakistanissa vallitseva tilanne. Pohjavedet pumppaa Nestle ja pullottaa myyntiin, mutta suurimmalla osalla kansaa ei ole varaa ostaa sitä. Varakkaat ostavat sen ja ylijäämä viedään maasta. Köyhät juovat saastunutta vettä sieltä mistä saavat. Usein saastaisista jokivesistä on ainoa mahdollisuus saada ruokavesi.
Suomen pohjavedet tulisi siten suojella, että ulkomaiset yhtiöt eivät pääse niihin osallisiksi.
Olen kuullut epävirallisia huhuja, että Vapo olisi myytävänä ja venäläisetr olisivat sen ostamassa. Vapon mukana menisi valtavat maa- ja pohjavesialueet. Tämän asian tiimoilta pitäisi saadA PIKAISESTI KANSALAISTEN ÄÄNI KUULUVIIN sUOMEN PÄÄTTÄJILLE. hE SAATTAVAT VALTION RAHATALOUDEN KORJAAMISEKSI AJATTELEMATTOMUUTAAN TEHDÄ PERUUTTAMATTOMIA VAHINKOJA.
sUOMI ON VIELÄ PUHTAIDEN POHJAVESIEN ALUETTA JA SEN ETEEN ON KAUKONÄKÖISESTI TEHTÄVÄ ENSI TILASSA VASTARINTAA MEDIASSA NÄKYVÄLLÄ TAVALLA.
Aarne Pilto
+358 400 859342