EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!


Vieras

/ #2138 Mielenmuokkauksen aivopesula.

10.06.2014 05:37

Ja kuvitellanpa jos olisimme Setalaisessa "paratiisissa" niin poika olisikin tyttö, ja tyttö olisi poika tai poikatyttö. Pojat saisi vauvoja, ja vain homot saisivat adoptoida. Kirkoissa ei saisi syntiä synniksi sanoa, vaan kuka ikinä keksii pussata ketä niin sitä pitää vain siunata? Transeksuaalit eivät tietäisi mikä wc on heille, eikä kyllä muutkaan. Poikien suihkusta löytyisi tyttöjä ja tyttöjen poikia, ja se olisi hyväksi murrosikäisille jne. Vanhainkoditkin olisivat yhtäkkiä paikkoja joissa sekstattaisiin, kuka kenenkin kanssa, jos pystyy ja sitäkin pitäisi ilolla pitää edistyksellisen kansa merkkinä ja esikuvallisena tuleville sukupolville.
Joka naisella voisi olla kaksi "vaimoa" ja joka pojalla kaksi poikavaimoa. Tai oltais niin sikinsokin, ettei siitä ottaisi enää selvää kukaan! Ja kaiken tämän siunaisi iso kirkko, jos joku sanoisi ei, heidät teloitettaisiin sanallisesti tai muutoin.
Tom of finlandiat kiertäisivat katujamme raiskaten kaiken eteen tulevan jne.. Vientimme perustuisi vain edistyksellisyyteeme sopiviin maihin, ja lähetystyön ensisijainen tehtävä olisi luoda lisää homomielisyyttä, jopa niiden maiden kirkoissa joille moinen on kauhistus.

Ok liiottelua, mutta haloo, olisiko aika miettiä mitä kaikkea näissä "kansalaisjärjestöissä" (pienten piirien erikoisihannoimassa yhteiskunnassa siis) ollaan aivopesulassa ikäänkuin kaikessa ylevyydessään keittelemässä.