EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

"Pikku-Hukka"

/ #2140 Re: Mielenmuokkauksen aivopesula.

10.06.2014 10:06

#2138: - Mielenmuokkauksen aivopesula.

Kylläpä sinulla mielikuvitusta näkyy riittävän. Eli jos poika olisi tyttö ja saisi vauvan,niin sehän olisikin sitten vauvan saanut nainen... Näinkö se oli ?

Ja jos sinä olisit syntynyt venäläiseksi, niin sinä voisit liiittyä niihin Vitali Milonovin johtamiin ´puhdistajiin´ja pääsisit ihan  vapaasti kiusaamaan ja kiduttamaan teinipoikia joilla on vaikka vaaleanpunainen t-paita yllään tai jotka kuuntelevat liian "homoa" musiikkia, joilla on liian kaunis tukka, tai liian nätit vaatteet. Jengipomonasi olisi tietystikin sadisti Katja Zigunova,tuo Auschwitzin Irma Gresen reinkarnaatio nykyajassa.

Ihan tuntemattomia nimiä sinulle?

Otapa Googlellasi selvää heistä, siinä sinulle pienten piirien terrorisoimaa yhteiskuntaa ja homovihaajien "paratiisia" kerrakseen.

Onneksi elämme rajan tällä puolella ( Kiitos mm. aikanaan ilmatorjuntapatteria johtaneen Touko Laaksosen )todellakin :ONNEKSI !

Täällä sinä ja kaltaisesi joutuvat tyytymään vain  kiukutteluun tällaisilla vastustuspalstoilla .Lopultahan sekin kiukku sitten  väkisinkin laantuu, kun hankkeenne raukeavat tyhjiin.