Perussuomalaiset ei ole "The Finns"


Vieras

/ #359 Millainen on keskiverto persu?

24.08.2011 22:15

Millainen sitten on keskivertopersu, kun niistä nyt niin kovin puhutaan? Omasta lähipiiristäni persuja äänestäineitä löytyy useampikin joskaan itse en löydä persuista juuri mitään hyvää sanottavaa.

Esimerkiksi isäni äänesti persuja koska "tähän pitää nyt saada muutos", mutta hän koskaan oikein osannut tarkkaan sanoa millaista muutosta tarkkaan ottaen pitäisi tapahtua. Isäni jätti aikoinaan kansakoulun kesken, ollut duunari koko ikänsä, muutaman vuoden vankilassa ja vihaa homoja sekä on avoimesti rasisti. Pitkän linjan alkoholisti ja äitini entinen miesystävä äänesti myös persuja, osin todennäköisesti siksi koska ryyppykaveritkin äänestivät. Omaa mielipidettä poliitikasta hänellä ei ole vuosiin vaan hänellä on taipumusta myötäillä muiden mielipiteitä kuin tuuliviiri. Ennen hän äänesti kommunisteja, koska halusi muutosta. Sikäli kuin tiedän, jopa äitini äänesti persuja. Hän ei voi sietää mamuja, jos he ovat tummia koska ne kaikki valehtelevat ja/tai varastavat, koulutkin jäivät aikonaan kesken kun piti lähteä maailmalle.

Joten kun oma mielipiteeni on, että monet persut vähäisen koulutuksen omaavia punaniskoja jotka vastustavat ei-suomalaisia vaikutteita eivätkä edes oikeasti ymmärrä mitä kyseinen puolue ja sen edustajat tyyliin Soini, Halla-Aho & co oikeasti ajat (eikä heitä kai oikeasti edes kiinnosta, kunhan vastustavat muita valtapuolueita), niin se perustuu omaan kokemukseeni ihmisistä jotka tunnen erittäin hyvin.