ASTRID THORSIN IDEOIMA UUSI ULKOMAALAISLAKI HYLÄTTÄVÄ!

Sami Hölsö
Espoo

/ #77 Thors Uuden Suomen vieraana 30.11

11.12.2008 14:42

Uuden Suomen vieraana oli Ministerin kuvatus Thors 30.11. Hänelle esitettiinkin monia kysymyksiä kuten seuraava:

30.11.2008 14:11 onslow
Arvoisa ministeri,
Onko nykyisellä maahanmuuttopolitiikalla mielestänne enemmistön kannatus?
Jos on, miten se on mitattu?
Jollei ole, eikö demokratiassa pitäisi ottaa enemmistön mielipide huomioon?
Onko valmistelussa uutta lainsäädäntöä maahanmuuttoon liittyvissä asioissa?

Vastaus: Ensi vuonna lähtee käyntiin ns. kotouttamislain uudistus, jolla pyrimme muun muassa tehostamaan maahanmuuttajien kieltenopetusta. Samassa yhteydessä on selvitettävä, mitä muuta on tehtävissä, että tiettyjen ryhmien syrjäytyminen voidaan ehkäistä.

Käsitin, että "kotouttamislain uudistus" tarkoitti parannuksia, uudistusta jo selkeästi mönkään menneeseen ohjelmaan. "Ensi vuonna lähtee käyntiin..." Oliko se sitten kuitenkin jo sovittu? Jos oli niin miten tämmöinen on mahdollista?

Kysymyksiä oli todella paljon (lähemmäs sata, saattoipa olla ylikin) ja ne olivat laadukkaita (http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/42513-ministeri-vastaa-maahanmuuttopolitiikasta). Loppuun rouva kiitti, että sai kertoa faktoja maahanmuutosta, vastattuaan noin kuuten kysymykseen, josta kaksi käsitteli meppien duunia. Mikä on yhteiskuntamme tila, kun ministeri halveksuu kansalaisiaan näin paljon?

Täältä vastauksia ja esi- valitut kysymykset:http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/42998-mita-ministeri-thors-vastaa-pajusen-ulkomaalaiskantaan

Aika ristiriitaiset tunteet juuri tällä hetkellä. Se on ainakin varmaa, että kansalaisten aito halveksunta on maassamme vallalla.

Hyvää joulua,

Sami