ASTRID THORSIN IDEOIMA UUSI ULKOMAALAISLAKI HYLÄTTÄVÄ!

Juho Jansson
Tampere

/ #89 Sinisalolle

11.12.2008 15:34

Ei, vaan ihmiset, joilla ei ole mitään järkevää tekemistä (opiskelu, työt) tahi edes halua olla osa yhteiskuntaa, vaan lähinnä tulevat kuluttamaan sosiaalikassaa ja vaatimana oikeuksia, koska nyt sattuu olemaan niin, että omassa maassa on kaikilla tasapuolisesti huono olla. Suomella on tällaisia tapauksia omasta takaakin ihan riittävästi, ei heitä tarvitse hakea ulkomailta asti. Suomi ei voi ottaa kontolleen koko Azerbaidžanin väestöä sillä verukkeella, että Azerbaidžanissa yleinen elintaso on Suomea ja Eurooppaa pienempi. Liiallisen maahanmuuton virheet näkyvät ulkomailta, jos vähänkin viitsii seurata muutakin mediaa kuin Helsingin Sanomia. Liiallista, hallitsematonta, kansanvaellusta ja maahanmuuttoa ei varmasti kukaan tahdo, seurauksetkin ovat tutut jokaiselle, joka hiemankin on viitsinyt seurata historiaa (kuinka kävi Roomalle?). Moinen maahanmuutto johtaa auttamattomasti sekä maahanmuuttajien että kantaväestön kannalta ongelmalliseen tilanteeseen – konflikteihin, väkivaltaisiinkin. Resurssit eivät nytkään näytä riittävän integroimaan kaikkia tulijoita, mitä jos heitä olisi kymmenkertainen (tai edes kaksinkertainen) määrä?

Ei, tässä adressissa ei edes yritetä huutaa: ”Kaikki mahanmuutajat on raiskaajia, kaikki lähetetävä Spieriaan”, tässä kritisoidaan täysin järjetöntä lakialoitetta ja ehkä annetaan myös viestiä siitä, että on varsin paljon enemmänkin ihmisiä kuin Panu Högglund, Seppo Lehto ja Jussi Halla-aho, joiden mielestä nykyinen poliittinen suunta multikulturismin maailmassa johtaa väistämättä karikkoon.

Hallittu, työperäinen maahanmuutto yhdessä niiden kaikkein pahimmassa hädässä olevien pakolaisten (sillä oletuksella, että mikäli mitään suurempaa syytä ei ole (esim. työt, opiskelu, kaikki juuret maahan katkenneet), palaavat takaisin tilanteen rauhoituttua jatkamaan elämäänsä ja jälleenrakentamaan maataan) sisäänottaminen ei ole ongelma. Ongelma ei niin ikään ole maahanmuuttaja vaan maahanmuuttopolitiikka sekä sen kannattajien sinisilmäisyys ja omituinen fantasiamaailma.