ASTRID THORSIN IDEOIMA UUSI ULKOMAALAISLAKI HYLÄTTÄVÄ!

Juha Mäki-Ketelä
Adressin tekijä

/ #239 Pirkanmaa kuittaa!

16.12.2008 09:09

Jahas, tätä keskustelua seurataankin näemmä ihan reaaliajassa tietyillä tahoilla:
yhteydenotot ei-eduskunnassa istuvilta Pirkanmaan demari- ja kokoomuspolitiikoilta räjäyttivät sähköpostini juuri äsken.

Vastaanpa kaikille "talkoisiin ilmoittautuneille" tässä kerralla: Kyllä, autamme teitä kaikissa tulevissa vaaleissa, mikäli agendanne on kunnossa. Apua saatte niin euro-, eduskunta- kuin kunnallisvaaleissakin.

Ensi vuonna Suomen poliittiseen kenttään ilmestyy täysin uudenlainen vaikuttaja, joka seuraa lähes reaaliaikaisesti mm. poliitikkojen sanomisia, tekemisiä, lupailuja ja niiden toteutumista.

Kyse ei ole puolueesta tms., vaan tietoteknisestä ratkaisusta, jonka tarkoitus on tuottaa puolueetonta tietoa siitä, mitä valtaeliitti ja heidän hännystelijänsä kulloinkin puuhailevat tai eivät puuhaile.

Tästä tietokannasta tuotetaan kaikkien politiikasta jollain tavalla kiinnostuneen vapaaseen käyttöön materiaalia, jolla saadaan vaikkapa koko eduskunta vaihtoon suhteellisen vaivattomasti.

Kiitos tästä verkostoitumisesta kuuluu nykyiselle läpimädälle politiikalle ja selkärangattomille poliitikoille, joiden toimintaa ei ohjaa omaehtoinen ajattelu vaan ryhmäkuri.

Hyppäisitte varmaankin eduskuntatalon katolta, jos joku puoluepamppu vaan hoksaisi käskeä?

Sitä saa mitä tilaa.

Pikkuveli valvoo