SUOMELLE OIKEUS PÄÄTTÄÄ ITSENÄISESTI SUSIKANNASTA

Jesse Aspegren
Mikkeli

/ #175

22.05.2009 13:26

Niin onkin, mutta kirjoittaja yrittää tehdä sen siksi että voisi helpommin lietsoa ihmisiä Suomessa ristiretkelle kanssaan. Teskti on silkkaa tunteiden lietsontaa ja kirjoitettu hirmuisen kiihkon vallassa. "HAASTAMME SUSIEN SUOJELIJAT TAISTELUUN..." antaa jo selvän merkin että tekijän on faanattikko sieltä toisesta päästä.

Ensimmmäiset ovat niitä kettutyttöjä joiden tieto eläimistä perustuu Kaukometsan pakolaiset tyylisiin ohjelmiin joissa ihmiset on kuvattu hirviömäisiksi tappajiksi ja toiset ovat niitä jotka kärsimättömästi haluavat päästä osoittamaan miehisyyttään pyssyllään ja odottavat pienintäkin merkkiä että koska saa kaivaa pyssyn esiin ja perustelevat sitä lasten turvallisuudella. Heille kaikki jotka vähänkin heidän kantaansa vastaan ovat kettutyttöjä ja hippejä. Molemmat ottavat kolikosta vain sen mikä tukee heidän mielipidettään ja se siitä

Lapuan liike lähti suht' hyvästä asiasta, mutta lopulta koko ryhmittymä oli vain joukko rähinöitsijöitä jotka pohjimmiltaan ajattelivat: "Kommunistit yrittivät vallata sodassa Suomen ja yrittävät varmasti uudestaa. Kivaa! nyt on joku jota saa hakata ihan luvan kanssa! "

Miehille on tyypillistä että pitää olla joku vihollinen jota saa, ei lyödä tai tappaa, niin ainakin halveksua ja osoittaa sormella, ja joillakin tämä piirre on tavallista voimakkaampi. Kun vihollinen on löytynyt, armoa ei anneta. Osittain siksi että se aggressio on kivaa. Minäkin rakastan koiria ja haluan että on turvallista elää, mutta koiratkin voivat olla vaaaraksi lapsille tai naapurin lemmikeille, ja jos joku koira raatelee naapurin kiltin mummon kissan hengiltä, hän vihaa koiria lopun ikäänsä.

Jos joku susi tai koirasusi on erityisen vaaarallinen, silloin sallin ampuumisen, mutta tämä kirjoittaja on päätynyt hirmuiseen tappohurmioon ja haluaa yllyttää jokaista suurin piirtein tappamaan kaikki sudet mitä maa päällään kantaa.