Hollannin pedofiilipuolueen kieltäminen

Sami Kurvinen
Helsinki

/ #154

30.06.2009 00:19

Ajattelin tässä perustaa väkivaltapuolueen joka ajaa väkivaltaisten (huume)hörhöjen asiaa. Toivon että vaimojen, lapsien ja vanhuksien hakkaamisesta tulee sallittua ja suorastaan suositeltavaa. Ajattelin ajaa baaritappelua viralliseksi olympialaislajiksi, on se sen verran hauskaa touhua.

Jokaiselle aviomiehelle kotiin 3 pulloa Koskista, vasara ja pienillä metallipiikeillä varustettu ruoska. Opettajille oikeus hakata lapsi verille jos tämä ei tottele. Oppilaalle oikeus hakata takaisin. Jokaiselle raiskaajalle annetaan ilmaiseksi puukko. Riitojen ratkaisemiseen pikkulapsille (3-8) annetaan rikottuja tuttipulloja, esiteineille (9-13) Molotovin cocktaileja ja siitä eteenpäin (14-) moottorisahoja sekä lamauttimia.

"Kuivana kakkoseen" ainoa sallittu "asento". Masokisteistä tehdään kansanedustajia ja sadisteista opettajia (tosin ne ovat jo nyt näissä vakansseissa :/). Ainoa sallittu itsemurhatapa on jonkun muun toteuttama.

Sanoisin että puolue tulee menestymään hyvin sillä mahd. kannattajia on Suomessa PALJON.





Ja sitten tiedoksi kaikille vajokeille: älkää ottako liian vakavasti, kyseessä on näiden pedofiilien puolustajien kustannuksella tehty vitsi. Tosin väkivaltapuoluekin olisi järkevämpi kuin pedofiilipuolue.