Piru

/ #35

26.03.2017 13:22

Mielummin maksan sen bensasta mitä nytkin kun lähden jonnekin Sipilän ja Bernerin suhmuroimaan malliin.

Joka tietää heille vain niitä lisä tuloja, kunhan vain ne autoilusta tulevat rahat edes 50 - 60% ohjautuisivat sinne mitä varten ne autoilun verotuksessa yleensä kerätään.

Sipilä & Berner, Orpo ja Soini ja muu Valtaeliitin Herrasväki on raha numismaatikkoja paljoko aikovat ottaa mukaan kun lähdön hetki ajasta koittaa, kuinka paljon mahtoi Rockefeller ottaa mukaansa?

Muilta ovat kyllä valmiina lypsämään tuhkatkin pesästä, sekä hankimaan elättejä tänne että omat bisnekset kukoistaa, työllistämisestä selitellään ja puhutaan jotta näyttäisi siltä että jotain tehdään asioiden hyväksi ja jos ei muuta niin pakko työhön vaikka 9€ päivä.

Loput omasta kansasta voi sitten aikansa kuluksi seistä leipä jonoissa tai joissakin heidän keksinnöissään, jää vihapuheetkin vähemmälle, ei rasitu nettipoliisi ei tarvita resurseja niin paljon säästyy rahaa heidän omiin toilailuihin, HEHÄN EDUSTAVAT suomen kansaa, tai mitä Kansaa edustavatkin, nähtäväksi jää heille jotka ne ajat näkevät, sitä toivottavasti ei tarvitse enää täällä nähdä mittakuppi ollut täynnä jo liian pitkään, nykyinenkin toiminta ja touhuilu on jo liikaa.