Hävittäjäkaupat uuteen harkintaan - miljardit hyötykäyttöön!

Ajanmittaaja

/ #7 Askel tulevaan.

16.05.2020 05:31

Se mitä näemme maailman sotatantereilta, osoittaa selvästi sen ettei hävittäjiä, voi perustella niiden hyödyllisyydellä, torjua maahan tunkeutumisia vastaan. Ne ovat todellakin nimensä veroisia kun hävitetään infraa. Suurvaltojen kaltaiseen sodankäyntiin, noita havittäjiä voidaan käyttää, ei pienten maiden maanpuolustukseen.  Askel tulevaan on, osoittaa selvästi että emme ole kenenkään vihollisia, emme solmi yhtään sopimusta joka sitoisi meidät johonkin liitoutumaan jolla on pienimmässäkään määrin tahotilana varustautua mahdolliseen hyökkäykseen toiseen maahan.

Sen sijaan käytäisimme nuo sotakoneisiin tarkoitetut varat, kansalaistemme todellisten vaarojen torjumisiin. Nyt on selvästi nähtävänä että, armeijoita ja aseita vaarallisempia "vihollisia" on olemassa. Virukset kykeneevät lamauttamaan kokonaiset kansakunnat, joten ne pitäävät sotakoneetkin maassa, tankit varikoilla ja jalkaväet sairastuvilla.  Siis panostetaan vähät varamme siihen että löydämme "Aseet" tauteja, nälkää sekä maapallon omia oikkuja vastaan, kuten tuhotulvien aiheuttamiin ongelmiin, maanvyöryjen, torjuntaan ja tuhojen korjauksiin, ym suur onnettomuuksien hoitoon ja tiedon, sekä taidon kartuttamisiin. Näin voisimme osoittaa kaikille kansoille, että pienellä maalla voi olla suurvalta asema, paremman tulevaisuuden luomiseksi.

Meidätkin jyrätään jos suursota syttyy, sen ovat kokeneet niin kovin monet kansat ja maat, joista historia kertoo hyllymetreittäin. Miksi kulkisimme tuon tuhotun ja verisen polun jälleen kerran?