VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE


Vieras

/ #658

01.01.2012 09:49

01.01.2012 Ja tasan 6000 allekirjoitusta!

Tästä on hyvä jatkaa Kansalaisaloitteessa vielä viimeisellä demokraattisella ja ennenkaikkea laillisella vaikuttamisen tiellä samalla voimalla kuin tähänkin asti.

Levittäkää adressin näkyvyyttä kaikin mahdollisin luvallisin keinoin, jokainen tahoillanne mahdollisimman laajoille intressipiireille, joiden voisi olettaa joutuvan kärsimään jossain muodossa susien aiheuttamasta negatiivisestä vaikutuksesta.

Susien suojelussa maailmanlaajuisesti on kysymyksessä aivan muusta kuin uhanalaisuudesta kuolla sukupuuttoon. Todellisuudessa monisatatuhantinen susi, on solutettu tehokkaaksi aseeksi maailman vihreän luontoterroriliikehdinnän avulla tuhoamaan luonnosta sen monipuolisuuden ja rikkauden, tuhoamaan ihmisien luonnonkäytön rikkauden, tuhoamaan ihmisien hupenevan elintilan hyväksikäytön, tuhoamaan luonnosta elämänlaatunsa ammentavilta ihmisiltä kallisarvoisimman elämän tarkoituksen ja voiman, tekemään lopun metsästyksestä koirien kanssa, tekemään lopun maalla liikkuvan syötävän riistan ja kaikkien kotieläinten elinmahdollisuudesta, tekemään lopullisen lopun ihmisten ulkonaliikkumisen ja mökkeilyn turvallisuudesta...

Tähän suden turkkiin puettuun yritykseen koko urbanisoitunut tyhmä länsimaailma ehtikin ottaa osaa jo useita vuosia samoin kohtalokkain seurauksin kuin esim Venäjällä on totuttu sen suuren ja asumattoman erämaa-alueensa vuoksi koko ajan.

Nyt kuitenkin ovat CANADA, USA, ja VIRO karvaitten kokemuksien pakoittamina ottaneet samat ohjat käsiinsä kuin mitä Venäjällä on aina susien kanssa jouduttu käyttämään, mutta jossa taistelussa siellä ei vielä koskaan olla päästy tehokkaaseen tulokseen massiivisen erämaan ja heikon hyökkäyksen vuoksi.

Maailman uhanalaisen Metsäpeurakannan rippeen, jonka säilymisestä Suomi yksin kantaa vastuun, ovas sudet parissa kolmessa viimevuodessa tappaneet lukumääräisesti puoleen siitä, mihin ne metsästäjien siirtoistutusten ja tarhakasvatuksien seurauksena jo saatiin Suomessa nousemaa!

Canadan karibukanta oli siellä aloitetun susibuumin alussa 800 000 yksilöä käsittävä elinvoimainen ja terve jättiläispopulaatio. Nyt ovat sudet sen hävittäneen parissakymmenessä vuodessa käsittämään enää 70 000:n rippeet, eivätkä alkuperäiskansatkaan saa niitä enää elääkseen siellä ampua.

On korkea aika täälläkin avata silmänsä näkemään ja korvansa kuulemaan mitä ympärillä todellisuudessa tapahtuu, todellisuun hyvin harvoin vastaa sitä käsitystä, mitä valtaapitävät ammattivalehtelijat väittävät.

Oman järjen käyttö, ja oikean tiedon hankkiminen on vielä toistaiseksi ainakin luvallista...