Kannabis lailliseksi

Palkeat täyteen

/ #3377

29.01.2012 07:46

Pakko myöntää että itsekkin ajattelin että se on "huume" en tykkää... en ollut lukenut asiasta ja olin tiedoton ennenkun mielenkiinto heräsi. Aihe on itsessään oikeasti mielenkiintoinen jos rupee perehtymään. Ja perehdyttyäni aiheeseen päätin kokeilla ja yllätyin positiivisesti miten saa stressin pois ja oli hyvä keino päästä irti oikeesta huumeesta (alkoholi), tupakkaakaan en polta.

Kannabis (rikkaruoho):n laillistamisesta suomi hyötyisi paljon. Markkinoinnissa coffee shopit voisi myydä tätä rikkaruohoa 5-10g per asiakas siitä perittäisiin verot, siinä saataisiin isot verorahat tienattua ja samalla 18 vuoden ikärajaa valvottua paremmin.

Rikollisuudessa samalla kun coffee shopissa myydään rikkaruohoa ja kerätään verorahoja niin yksi suurimmasta rikollisjärjestöjen tuotosta siirtyisi valtiolle. Samalla poliisien resurssit voitaisiin hyödyntää muihin ns. oikeisiin rikoksiin.


Hamppu tunnetaan parhaiten köysien raaka-aineena, mutta siitä saatavista kuiduista voidaan valmistaa myös kestäviä kankaita, selluloosaa paperin raaka-aineeksi sekä teollista raaka-ainetta käytettäväksi eri rakennus materiaaleina esim. eristeenä, levyinä tai huonekalujen materiaalina.

Metsät voitaisiin säilyttää, koska kuituhamppupelto tuottaa 3–4 kertaa enemmän kuitua kuin metsä. Uusi sato valmistuu vuosittain, toisin kuin metsän, jonka kuitukäyttöön kasvaminen kestää vähintään 20 vuotta.

Dieselmoottori kehitettiin alun perin käymään hampusta valmistetulla biopolttoaineella, joka olisi noin 1 euro/litra

Hampunsiemenet sisältävät myös erittäin harvinaista ja terveellistä gammalinolihappoa (GLA, omega-6) neljä prosenttia ja stearidonihappoa (SDA, omega-3) suunnilleen kaksi prosenttia.