Urheilu pois YLE puheesta

KorvaHerkkänen

/ #174 Rauhallinen ote ennen uudistusta....

08.02.2012 20:46

...oli varmasti yksi syy siihen,että entisestä Radio Puheesta pidettiin.Nyt tavoitellaan ilmeisesti sitä kaupallisten kanavien hektistä markkinointityyliä.Eikö ihmiset saa herätä rauhassa aamuunkaan enää,kun vaikka ajaelevat työpaikoilleen,tai yleensä aloittelevat päiväänsä.
Pitää olla höösäystä,hääsäystä ja kiihkeää tietäväistä papatusta toimittajalta,väliosat sitten maustettuna todella ärsyttävillä PITKÄKESTOISILLA mainosrummutuksilla ja -hokemilla,jolloin on nopeasti päästävä vähentämään volyymia.
Mediassa ihmetellään usein,oikein asiantuntijoiden kanssa ,miksi ihmiset stressaantuvat jne...eivät varmasti ainoastaan tälläisten ohjelmaoksennusten vuoksi,mutta rikkana rokassa varmasti nämäkin.
Kun uudistus oli aluillaan,ja kuulin,että ei se urheilun osuus ole kuin parisen tuntia illassa,niin ajattelin,että käännän aseman Radio Suomelle sen ajaksi,mutta kuinkas ollakaan,sielläkin jauhettiin jostakin palloilusta samaan aikaan.
Nyt on radio kiinni sen aikaa,ja kuulostelen vain välillä vieläkö palloilut jatkuu.Otettiimpa lupamaksu sitten miten tahansa kansalaisilta,on oltava vaihtoehtoja,kun kerran kanaviakin on.
Ylen johdon ylimielisyys on kyllä huomattu,lieneekö se otettu kilveksi kun ei ole riittävästi luovuutta yhdistettynä ammattitaitoon? Vastaukset tuolla ylen kanavainfosivulla "USEIMMIN KYSYTYT KYSYMYKSET YLE PUHEEN UUDISTUKSESTA" oikein löyhkäävät leuhkuutta.
Hyvät Yleläiset:Aina ei voi onnistua,ja jos ei kovin pahoja olla vielä ehditty tehdä,kannattaa peruuttaa ja aloittaa uudella katsantokannalla,sellainenkin kuuluu luovuuuden alueelle.
Hain täältä netin kautta foorumia jossa asiasta voisi kirjoittaa mielipidettä,ilman että tarvitsee olla "naamassa",ja löytyi tämä.Toivottavasti nämä adressimietteet myös saavuttavat kohteensa.