Valtion retkeilyalueiden metsien hakkuut on lopetettava

Kuollut keisari

/ #83 Re: WANHA VITSI

27.02.2012 18:06

80

WANHA VITSI - Suomi-neito uusliberalistin kanssa marjassa.

Korhonen, Virtanen ja Nieminen lähtivät kolmen päivän retkelle. Ensimmäisenä päivänä päätettiin demokraattisesti äänin 3-0, että syödään Niemisen eväät. Toisena päivänä päätettiin äänin 2-1, että jokainen syö omia eväitään.

 

Jyrki Kataisen hallituksen koventuvat tuottovaatimukset (peitellysti valtion) pakottavat Metsähallituksen rajuun yhteisesti omistamiemme maittemme myyntiin (kätketysti valtion). Tänä vuonna kaupataan enemmän tontteja, metsäpalstoja ja kiinteistöjä yli varsinaisen normaalin valtion talousmetsissä syntyvän puun vuosituotannon. Ministeri Jari Koskinen vakuuttaa , että kansallispuistot ja saamelaisalueet rauhoitetaan myyntiaallolta (vastatuli-propagandaa! ). - ”Tänä vuonna valtio velkaantuu ainakin 7 miljardia euroa, nyt pitää ottaa kaikki marjatkin maasta”.

 

Siispä kaikki eräretkeilijät! Kaikki ostamaan erämaita. - Ei ole rahaa? Miksi ihmeessä tarvitsisit ? Sinä omistat tuon maan yhteisesti muiden kanssa. Yksityisten ihmistenkin maanomistus on julistettu pyhäksi, kun ei enää tiedetä, miten tätä loppunutta luonnonvaraa heidän hallintaansa on joutunut. Uusliberalististen ympäri maailman toimivien suuryhtiöiden maanomistus on satunnainen pelimerkki kilpailevien eläinten maailmanlaajuisen pelipöydän nurkalla. Sitä kutsutaan usein erheellisesti yksityiseksi yrittäjyydeksi.

 

Kuka niitä Jari Koskisen omimia marjoja nyt ostaisi? Katsotaanpa. Kotkan satamasta lähteneeseen Thor Liberty aluksen 69 Patriot ohjuksen sekaan lastattiin Summan paperitehtaan koneita. Ne oli myyty Kiinaan. Joku nettosi. Nokia irtisanoi 1000 työntekijää Salossa. He eivät enää maksa verotuloja. Yhteiskuntana haluamme rahallisestikin osallistua työttömien hoitoon. Joku hävisi. Tuhansia työpaikkoja siirretään kaukoidän halpakustannus maihin. Osakkeenomistajat nettoavat, veronmaksajat häviävät. Jne jne jne.

 

1990-luvun alkuun asti suomalaisten tuloerot kapenivat 30 vuoden aikana – me vaurastuimme yhdessä. Sitten tiet lähtivät eri suuntiin. Käteen jäävät tulot ovat nousseet siitä 10 vuoden aikana keskimäärin 2,4 prosenttia vuodessa. Ylimmällä 50 000 kansalaisella nousuprosentti oli 12,3. Joidenkin rikastuminen on ollut jopa oikeudenmukaisesti täysin ansaittua! Kun tuloista menee suuri osa pienelle rikkaiden joukolle , kulutus vähentyy. Yksi rikas ei käytä palvelua 12 tasaveron edestä. Todella rikkaat säästävät mielellään eivätkä edes osta rahoillaan tavaroita ja palveluja. Niinpä mahdollisuus kertyneen varallisuuden säilömiseen maaomaisuuteen on kuin bulvaanilla teetetty sijoitustarjous, johon yhteiskunta on pakotettu. Uusliberalismi on kaksijalkaisten psykopaattisten eläinten, älykkäiden tai tarmokkaiden, mutta inhimillisestä sivistyksestä piittaamatonta ja irtaantunutta kilpailutoimintaa vallan (rahan) haalimiseksi.