Adressi kristillisten arvojen ja uskonnonopetuksen puolesta

vieras Hämeenlinnasta
Vieras

/ #357 Re: Ei ei ei...

21.11.2010 12:56

#9: Ateisti92 - Ei ei ei... 

Mielenkiintoinen kommentti. Lietkö ollut uskonnontunnilla hereillä? Tietäisit edes perusasiat. Muslimit uskovat Jumalaan - siihen ikiaikaiseen Jumalaan joka kerran tämän kaiken loi. Siihen Jumalaan johon mekin uskomme.

Ongelma heillä on se, että he eivät usko Jeesukseen Kristukseen ja hänen pelastusevankeliumiinsa. Tuota pelastusta ei heille heidän moskeijoissaan kerrota. He jäävät mahdottomuuden varaan ilman Kristuksen evankeliumia. Heille Jeesus on yksi muiden joukossa. Heidän uskonsa jää kestämättömän odotuksen ja kantamattoman toivon varaan. Kunpa heillekin puhuttaisiin Kristuksen evankeliumi.

Me kaikki ihmiset olemme kyykäärmeen sikiöitä. Usko Jeesukseen Kristukseen vain voi pelastaa. Se minkä teet yhdelle pienimmistä ja vähimmistä, sen teet Herralle. Sen mukaan olemme kerran palkkamme saava.

Tänään tuomiosunnuntaina, kirkkovuoden viimeisenä sunnuntaina - kannattaa lukea Uudesta Testamentista Matteuksen evankeliumista 25: 31-46. Se on siinä. Kutsukoon Jumala sinutkin aterialle. Vielä on mahdollisuus ottaa Kristuksen pelastava evankeliumi omaan sydämeen. Käänny, katso tyhjää Kristuksen hautaa - hän on noussut ylös - tulee kerran alas ja jakaa Jumalallisella sydämellään meidät lampaisiin ja vuohiin. Tahdon että kaikkien kansojen ihmiset saisivat Kristuksen sydämeensä ja siten tekisivät sitä hyvää läheisilleen, mitä Kristus viimeisenä päivänä meiltä kysyy. Ja tulisimme valituksi lampaina lammashuoneeseen.