Vaasan musiikkiluokkien puolesta


Vieras

/ #79

10.04.2012 19:08

"Tähänkö on nyky-yhteiskunta mennyt, että jos opettaja pitää kuria liian vaikutusvaltaisten ihmisten lapsukaisille niin on vaarassa menettää työpaikkansa"

Hienoa, että tämän keskustelun myötä on nyt tiivistynyt uusi timantinkova fakta: valituksen on siis tehnyt joku vaikutusvaltainen ihminen, jolla on huonosti kasvatettu koulun sääntöjä kestämätön kultamussukka. Tässä keskustelussa on monasti maristu, että Kadaria syytetään asiattomasti, mutta tämän adressin arvoa tuskin lisää, mikäli tähän keskusteluun yhtä asiattomasti heitellään tuulesta temmattuja syytöksiä. Tästä on hyvä jatkaa Suomi24:n keskustelupalstoille...

Suomen koululaitoksessa - oli se kuinka tasapäistävä tahansa - on hyvää se, että nähdäkseni jokainen ihminen on riittävän vaikutusvaltainen voidakseen ja toivottavasti myös uskaltaakseen puuttua epäkohtiin. Tämän jälkeen demokraattisesti valitut luottamushenkilöt tekevät oman työnsä. Helpompi ratkaisu tietysti olisi kivittää syylliset tai ainakin ne, jotka varmaan voisivat olla ehkä syyllisiä, koska siihen lopputulokseen nettikeskustelussa päädyttiin.