Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Tyytyväinen Jurin oppilas

/ #95 Ajatelkaa lasten etua!

11.04.2012 11:13

Juri on ehdottomasti paras ja ammattitaitoisin musiikinopettaja, joka itselläni on koskaan ollut. Opetus on ollut erittäin laadukasta ja omat muistoni Jurin tunneilta ovat erittäin positiivisia. Luokassa säilyi työrauha ja kaikilla oppilailla oli tämän vuoksi mahdollisuus keskittyä itse asiaan eli oppimiseen. Valitettavasti monilta opettajilta puuttuu muun muassa tämä kultainen taito saada ylläpidettyä työrauhaa, jolloin oppitunneila olo on yhtä tyhjän kanssa sekä tunnit erittäin turhauttavia oppilaan näkökulmasta! Puhumattakaan tässä tapauksessa musiikillisesta osaamisesta, joka Jurilla on ja jonka hän oppilailleen pystyy siirtämään.

Yhdyn edellisen kommentoijan mielipiteeseen: Juri kuuluu Vaasan musiikkiluokkiin yhtä lailla kuin nuottiviivasto musiikkiin. Toivonkin, että ongelman oikea lähde selvitetään ja musiikinopettajat jätetään rauhaan ja annetaan heidän keskittyä arvokkaan työnsä tekemiseen.

Ajatelkaa lasten etua! Musiikkiluokkien on säilyttävä! Mielestäni on erittäin valitettavaa, että Ritva Käräjämäki on jo tulehtuneen tilanteen vuoksi vaihatnut työpaikkaa sekä hänen ammattitaitonsa näin ollen musiikkiluokkalaisten näkökulmasta menetetty. Pyydän päättäjiä sekä koulun johtoa katsomaan peiliin sekä rehellisesti ja puolueettomasti miettimään, missä vika tosiasiassa on. Edes kymmenen musiikinopettajaa eivät voi korvata Jurin tietotaitoa, intoa sekä kokemusta.