Vaatimus jäsenkokouksesta Suomen Kaniyhdistykselle!

Annu B.

/ #24 Vastaus kommenttiin 22

17.04.2012 17:47

Jos luet taas edellisen kommenttini uudelleen, näet siinä perusteluni siihen, miksi kommentteihin olisi hyvä laittaa nimi. En liene puhunut pakosta mitään, mutten tämän jälkeen enää keskustele "vieraan" kanssa yhtään mitään.

Olisiko aika sinunkin katsoa asiaa niinkuin se todellakin on, kun kaikki hallituksen viimeaikaiset tempaukset ja iso osa päätöksistä on tehty yhtä ihmistä vastaan vahingoittaen siinä ohella isoa osaa koko jäsenistöstä (vrt. esim. näyttelysäännöt)? Voisikohan mitenkään olla niin, että Ruotsiin on oltu yhteydessä niin, että sanat on laitettu ihmisten suihin? ;) Uskotko Ruotsin toimineen näyttelyohjelman suhteen laillisesti? Ja vielä, minkä ihmeen vuoksi kuvittelet, että SKY:n hallituksen sana on ehdoton totuus? Olisikohan niin, että asiaan on vedetty mukaan ihmisiä, jotka eivät siihen liity ja joiden sanomisia on vääristelty?

Nuo kysymykset eivät vaadi vastauksiasi tänne, kirjoitin ne antamaan ajattelemisen aihetta. Minulla ei ole mitään tarvetta pyytää lausuntoa Ruotsista sinua, "vieras", varten, vain näyttääkseni sinulle toteen asian, jonka varmasti itsekin tiedät. Sen, ettei asia pidä paikkaansa.

Lahoon puuhun on vaikeaa hakata pysyviä nauloja.