Vaatimus jäsenkokouksesta Suomen Kaniyhdistykselle!

Katja

/ #173 Vastaus nro 171

21.04.2012 13:20

On se mielenkiintoista, että mielestäsi hallituksessa istuvan henkilön puheet eivät olisi koko hallituksen mielipide. Lainaan sähköpostistani hallituksen jäsenen viestiä:

"Voisimmeko odottaa myös "vatsapuolen" eli hallituksen vastausta näihin asioihin ennen varsinaista tuomitsemista? Itse ainakin koen, että jokaisella on oltava oikeus vastata syytöksiin ennen tuomitsemista.

Oma asianajajani on nähnyt kyseisen kirjelmän ja hallussaan olevalla konkreettisella todisteaineistolla todennut lähes kaiken perusteettomaksi. Usein lakimiehillä on tapana kirjoitella uhkaavaan ja hyvin värittyneeseen tapaan kirjelmiä,
varsinkin silloin, kun halutaan pelotella vastapuolta. Hallituksen osalta vastausta tuohon kirjelmään laaditaan parhaillaan. Asiat ovat monitahoiset ja vievät aikaa ja omasta puolestani toivon, että jäsenistö antaisi hallitukselle nyt työrauhaa
asian osalta. "

Mielestäni tämä osoittaa, mikä tulee olemaan "koko hallituksen" kanta heidän saamaan kirjeeseen. Plus tämä on lähes tulkoon otettavissa tiedotuksesta kasvattajille ;) Mutta ei jäsenistölle!