Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Itkeäkö vai nauraa.
Vieras

/ #313 Suorastaan surkuhupaisaa

05.12.2010 19:23

Kirjoituksesta #308
"Eräs valtuutettu oli pettynyt Tornion nykyiseen ensihoitopalveluun, koska "ensihoitajat käyvät ambulanssilla kaupassa" ja jossain vaiheessa oli ollut jopa "perheenjäseniäkin kyydissä". Kehoittaisin kyseistä "päättäjää" palauttamaan mieleen millaisen lähtövalmiuden hän oli hyväksynyt toiselle ambulanssille ennen vuotta 2007..."

-Uskomatonta!
Tämä kertoo hyvin, mistä on kyse! Päättäjällä ei selkeästi ole ollut alkeellisintakaan käsitystäkään, mistä on kyse ja minkälaisesta asiasta hän on ollut päättämässä.

Voin saman alan ammattilaisena vannoa ja vakuuttaa, että joka ikisessä kunnassa Hangosta Utsjoelle ambulanssihenkilöstö käy ambulanssilla kaupassa työvuoronsa ohessa (jopa ensihoitajien täytyy syödä, tiedättekös...).
Ja samalla yhtyisin kirjoittajan muistutukseen, että itsehän kaupunki (ehkäpä osaltaan juuri tämä samainen päättäjä itse) on päättänyt, että toisen auton valmiudeksi riittää ilta- ja yöaikaan 15 minuuttia. Tällöin voi työntekijä aivan rauhassa olla ostoksilla perheensä kanssa eikä riko mitään sopimusta, jonka palveluntuottaja on kunnan kanssa solminut.

Järkyttävää ajatella, että tällaisen asian perusteella joku päättäjä on ajatellut SPR:n tuottavan huonoa palvelua ja päättänyt "rankaista" sitä äänestämällä sitä vastaan!

MUTTA: jos se kerran Tornion päättäjillä on laadun kriteeri, käykö ambulanssihenkilökunta kaupassa, niin eiköhän se MedGroupkin sieltä pian saa lähtöpassit. Epäilen nimittäin, että kyllä heidänkin työntekijöidensä syödä täytyy...