Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

666
Vieras

/ #347 Luetun ymmärtämisestä

10.12.2010 00:18

Kuka on sanonut, että tässä on kyse kilpailuttamisen vastustamisesta, muu kuin Kapraali, joka ei ymmärrä luetttua? Kilpailuttaminen on ok asia, kun se tehdään oikein eli verrataan saman tasoisten tuotteiden hintaa keskenään. Tässä taas on kyse siitä, että palvelun tasoa ollaan valmiita tiputtamaan jo olemassa olevaan tasoon nähden säästöjen nimissä. Luetuta adressi jollakin ja pyydä, että se selitetään sinulle vaikka kuvasymboleilla.

En halua olla liian jyrkkä, joten totean olevani myös samaa mieltä Kapraalin kanssa. Ensiksikin siitä, että hänen kirjoittelunsa tällä foorumilla alkaa riittää. Toiseksi olen samaa mieltä myös siitä, että hänen kantansa, tarkoitusperänsä ja ymmärryksensä taso on tullut ihan varmasti kaikille selväksi. Tosin ei ehkä Kapraalin tavoittelemassa mielessä.

Se, että tietää mikä on partisiippi, ei liity mitenkään luetun ymmärtämiseen. Osallistu sinä seuraavan kerran kieliopillisten asioiden käsittelyyn, niin olet oikeassa elementissäsi. Tässä asiassa sinulla todellakin on joko ongelma luetun ymmärtämisessä, et ole vieläkään ymmärtänyt mistä täällä puhutaan tai teet tätä tahallasi.

Sen verran korjaan aiempaa, että Eskelisellä ei taida päästä kuin Ivaloon. Siitä voi kyllä jatkaa postitaksilla. Voin maksaa matkasta aiheutuvat lisäkustannukset, jos haluat pois täältä demokratian ja vapaiden mielipiteiden ikeen alta paikkaan, jossa väärinajattelijat katoavat ja jo tehtyjä viisaita päätöksiä kritisoivat ihmiset häviävät aivan taianomaisesti.