Hevosista makkaraa -tehtaat pois maailmasta!

eleh
Vieras

/ #25

11.12.2010 22:39

Suurin osa mitä täältä kommenteista luin oli vaan paskaa. Miten te edes jaksatte elää itsenne kanssa?
Ei se mitään muuta vaikka kuinka huudatte toisianne murhaajiks tai pelleiks tai vaikka vitsailette toistenne kustannuksella.

Mää, tänään tunti sitten päätin olla kasvisyöjä. Ei se helppoa ollu, eikä oo vieläkään. Koska oon kasvannu semmosessa ympäristössä missä lihan syönti on arkea ja normaalia,niinku monet muutki. Ja sentakia monet jatkaa lihan syöntiä. Koska se maistuu hyvältä, koska on tottunu sitte pienestä asti syömään tätä maukasta ruokaa joka lautaselle tuodaan. Se on niin normaalia ettei sentakia monet ihmiset välitä että se ruoka tulee eläimistä jolla on oikeus omaan elämään niinku kaikilla. Söisitkö sää oman koiras? Jatkaisikko syömään lihaa joss sun ite pitäis tappaa lehmä joka kattoo sua silmiin ja haluaa jatkaa elämäänsä, ihan niinku sinä.

Hevonen on ihan niinku muutki eläimet, mutta niitä nähään muuallaki ku teurastamolla koska niille on muuta käyttöä ihmisten mielestä.

Ähh turhia mää tässä pistän aikaani teille puhumaan. Jotku on vaan niin aivopestyjä ja itsekkäitä ettei pysty käveleen toisten kengissä ja kattoa maailmaa vähän avarammin silmin. Joss kaikki tämän osais niin ois maailma paljon parempi paikka.