Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Isä
Vieras

/ #381 Pysytäänkö faktoissa?

12.12.2010 12:25

#377: Toinen tympääntynny - Niin on kumma homma 

 

Tuon motivaation kyllä ymmärän, ampulanssimiehilä se on vain oma työpiakka ja vitutus siitä ettei he niin hyviä ollukkaan että heät olisi otettu töihin.
- Ei pidä paikkaansa, ne ovat menneet muihin töihin. Jokainen
olisit tehneet valituksesa ajoissa. Jos tämä oli toelinen syy niin olisiva kyllä huomanneet huonon tarjousesityksen heti kun näkivä sen nyt haukkuva politiikkoja kun nämä ei huomanneet ja kun eivät käyttäneet heän asiantuntemusta. Mitäs apua siittä olisi ollu kun eivät tajunnu itsekkään
- Ei pidä paikkaansa. Huomasivat ja tajusivat, olivat tarjonneet ulkopuolista asiantuntia-apua mutta sitä ei oltu huolittu. Aiemmin olivat jopa tehneet (2 kertaa) aloitteen palvelun järjestämiseksi omana toimintana.

Keinäsen motivaatio sitte on selvästi se minkä Kapraali uskalsi sanoa elikkä adressin kirjottaneitten äänet eduskuntavaaleissa. Sen uskova kaikki jotka tunteva ja tietävä hänen menettelynsä aina ennekin tämmösissä yksityistämis ja kilpailutus asioissa.
- Voi olla tai olla olematta, en tunne kumpaakaan ihmistä

En minäkään ihmettele miksei päätöksestä vastuussa olevat ole kirjttaneet tällä palstalla koska eihän täällä edes yrietä ymmärtää muuta kuin päättäjien haukkumista. Kapraali on ainoa mutta hänhän on hullun rohkea muutenki ja saanu vain haukut palkaksi syyttä hänki.
- En minäkään ihmettele. Ihmettelisin, jos kirjoittaisivat. Ei liene poliittisten päätösten teon väline tällainen avoin keskustelufoorumi.  
 Vaaditta vastauksia ja kun lääkäri Taskila kirjoitti asiallisen jutun niin ei tietenkää se teille kelvannu ja edelleen vain hoette ettei ole vastattu,
- Ei pidä paikkaansa. Taskilan kirjoitus oli erittäin asiallinen  ja tilannetta rauhoittava mutta se ei ollut "päättäjien vastaus listattuihin kysymyksiin" Eli edelleenkään kukaan ei ole vastannut miten palvelun taso tullaan varmistamaan?
 teille kun vastausta on vain se mikä on 100% sama kuin teän mielipide. 
- Ei pidä paikkaansa. Vastaukseksi käy vastaus kysymykseen. Sitä ei ole tullut, ei ainakaan missään aiemmassa viestissä.
 Kun joku on yrittäny asiallisesti esittää vaikkapa mitä laki sannoo kilpailutuksesta niin Buska tai Suopajärvi tai viimeistään Keinänen on todisteellu että kirjottaja on täysi pössi eikä tiedä asiasta mitään.
- Ei pidä paikkaansa. Jokainen tietää mitä laki sanoo kilpailutuksesta ja tämä ei ole vastaus kysymykseen miten taso varmistetaan. Vai onko sinun mielestäsi? En ymmärrä miksi tämä kilpailutuslaki vedetään koko ajan mukaan. Tahallaanko?
 
Minäki uskoin aluksi kaikki mitä täällä sanottiin mutta nyt on usko ropissut kun pojilla meni pahoin överiksi.
- Ei pidä paikkaansa. "Pojat" ovat pitäneet keskustelun faktoihin perustuvana asiakeskusteluna haukkumatta ketään. Muissa kommenteissa ylilyöntejä kyllä esiintyy mutta sille ei voi mitään.
Avoimella foorumilla on sananvapaus ja jokaisen pitäisi itse harkita mitä toisista ihmisistä kirjoittelee.
 Ei kaikki palaute näistä Punaisen ristin miehistäkään kovin hyvää ole ollu enkä enään usko että he ova ainoat jotka pystyy tätä hommaa hoitamaan.
- Eivät varmasti olekaan, eivät sitä sanokaan. Kysyvät vaan miten tason säilyminen tullaan varmistamaan.
On aivan yhdentekevää mikä firma homman hoitaa, kunhan se hoidetaan hyvin. Sopimus alkaa parin viikon päästä.