Ei pakkorokotuslaille

Hohhijjaa
Vieras

/ #434 Re: Re: Re: Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta

15.12.2010 21:08

#433: Vieras - Re: Re: Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta 

 Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat!

Partisen vaikeneminen yksinkin jo riittää kertomaan, mitä Sosiaali-ja terveysministeriön puhuttelussa tapahtui hänelle ja minkälaiset tuulet siellä puhaltaa. Partinen saikin sitten rahoituksen hankkeelleen kuntoon!!!

En kuvittele olevani niin etevä, että nämä kaikki noin 8200 adressin allekirjoittanutta olisivat säikähtäneet sitä, mitä tänne kirjoitan. Minulla on nyt sellainen tunne että joku aivan toinen taho ei pidä siitä, että kansa tietää enemmän, kuin heidän haluttaisiin tietävän.

Miten sikarokotteiden ja kskenmenojen yhteyttä olisi ehditty tutkimaan, kun ei sikarokotteen ja narkolepsiankaan yhteyttä millään ehditä tutkimaan!Kovin on nihkeetä! Eikä tutkimukseen, kunhan se joskus tehdään, haluta tietenkään niitä, jotka narkolepsiaan ovat sairastuneet.

Jos joku kykenee osoittamaan toteen väitteen, ettei viranomaisilla ole valtaa sulkea lehdistöltä suuta, niin minä syön hattuni. Viimetalven 2009-2010 mediaryöpytys ja uutisten tarkoitushakuisuus oli sitä luokkaa, että siihen ei kummoisia todisteluita tarvita!