Ei pakkorokotuslaille

Tuksu
Vieras

/ #451 Ajatuksia

16.12.2010 14:31

Muutaman sivun kun olen näitä kommentteja nyt selannut niin aika helposti on tunnistettavissa muutamat vaahtosuut, jotka puskevat omaa agendaansa eri nimimerkkien takaa. Keskustelua on lähes yhtä huvittavaa lukea kuin ufo-fanaatikkojen foorumeita, joissa muutamat kylähullut ruokkivat toistensa mielikuvitusta kehitellen kaikenlaisia "salaliittoteorioita". Ihan turha edes yrittää saada aikaiseksi mitään järkevää keskustelua, saatikka sitten kysenalaistaa peruskysymystä, joka ufo-uskojien keskuudessa voisi olla vaikka "Eihän ufoja ole edes olemassa..".

No kuites, alla muutamia yhtäläysyyksiä jotka tulee aina ilmi näiden fanaatikkojen kanssa:

+ jokainen neutraali kommentti, joka kaikessa hyvyydessään yrittää saada edes jonkinlaista keskustelua aikaiseksi, ammutaan heti alas ja sen päälle suolletaan vielä sivukaupalla omaa copy-paste palopuhetta ja leimataan kommentoija valtion tahi jonkin muun pahansuovan laitoksen edustajaksi.

+ natsit. Jontekin ihmeen kautta nämä faanaatikot saavata aina vedettyä historian kelloja taaksepäin ja joko pelottelevat sillä että tulevaisuudessa eletään natsivaltiossa, tahi sitten nostavat esiin sen, että jo pahat natsisedät tekivät tätä // ovat kaiken tämän takana.

+ pölkkykirjaimet, ajatuspisteet ja tekstin lihavointi. Onhan se ihan hienoa että osaa tukea omaa ilmaisuaan erilaisin tehostein, mutta viimeistään tässä vaiheessa fanaattinen kiihkoilu puskee niin tunteella tekstitstä läpi, että 99% ihmisistä tajuaa, että on ihan turha edes yrittää jatkaa kommunikointia henkilön kanssa.