Ota kantaa kannabikseen!

laillistamisen puolesta

/ #36 Re: Re: Re: Re: Yksi vainotuista...

20.08.2012 14:52

#33: FordPrefect - Re: Re: Re: Yksi vainotuista...

"Minä en halua maksaa veroillani viisitoista vuotta "rentotumista" harrastaneiden tissuttelijoiden kesän jälkeisiä katkaisuhoitoja enkä maksatulehdusten hoitamisia. Itsensä muodottomaksi lihottaneiden tules -vaivat ja diabetekset jääkööt hoitamatta yhteiskunnan varoilla. "Kotipuutarhurit" kärsikööt masennukset ja skitsofreniat omalla rahallaan. Xtremeurheilijat voivat maksaa sellaiset xtreme vakuutusmaksut, että epäonnistuneiden base-hyppyjen jälkeisen loppuelämän kustannusten maksaminen on pois ihmisiltä, jotka, ehkä ihan peräti tosissaan, yrittävät elää elämänsä aiheuttamatta enempää haittaa itselleen tai toisille kuin elämästä väistämättä aiheutuu."

Ja minä en halua maksaa verorahoissani niitä kaikkia kuolemia, vammautumisia ja tapaturmia, joita AUTOILU aiheuttaa. En myöskään autoilun aiheuttamia välillisiä kuolemia. Autoilu ei ole mitenkään välttämätöntä, vaikka se onkin laillista. Mielestäni autoilusta voisi tehdä saman tien laitonta.

Kannabiksen laillistamisen vastustajat eivät selvästikään tunne historiaa sitä vertaa, että tietäisivät miten nykypolitiikkaan ollaan päädytty. Jos tuntisivat, niin kääntäisivät kelkkansa nopeasti laillistamisen ja esimerkiksi valvotun jakelun kannattajiksi. On jännää, että vastustajat kuvaavat kannibiksen polttelijoita muumilaaksovertauksin, kun esimerkiksi muaalla Euroopassa, muun muassa Ranskassa, noin puolet 15-16 vuotiaista on ainakin kerran kokeillut kannabista. Silti heistä kasvaa ihan normaaleja aikuisia, miksiköhän asia on näin? Mutta kun vastustajat kylpevät "kunnon kansalaisen" syndroomassaan, on vaikea nähdä oman paremmuutensa ulkopuolelle ja yhteiskunnan todelliset mätäpaiseet.