Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Kysyn vaan

#5 Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

12.12.2012 22:54

#4: Vieraampi - Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Kuka sanoo, että homoseksuaalisuus synnynnäinen ominaisuus? En usko, että kukaan saa geeneissä homoseksuaalisuuden, vaan se on opittu käyttäytymismalli.

Vastaukset


Vieras

#23 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2012-12-17 16:35:54

Miika N

#29 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2012-12-17 21:54:38

tommi rossi

#64 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2013-01-15 14:15:07

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan 

 seksuaalisuus ei ole 'käyttäytymismalli', vaan seksuaalinen ja romanttinen kiinnostus yksilöä kohtaa, joka ei ole sukupuolisidonnainen.

kapeakatseisia ihmisiä riittää, moni ei itse uskalla ajatella.

Omakohtaista

#631 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2013-03-20 22:35:11

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Hei,

Juuri sinunlaisesi mielipiteistä homoliittojen kannattajat saavat aiheellista vettä myllyynsä. Olisikin noin kun sanot, mutta kun ei ole. On hirveä asia nuorelle ihmiselle huomata että seksuaalinen suuntaus on omaan sukupuoleen. Mikään ei auta, ei terapia , ei rukous ei mikään yritys. On vain hyväksyttävä että on saanut raskaan ristin kannettavaksi. Homous on sairaus siinä kuin mikä muu tahansa, syntiinlankeemuksen seurauksena ihmiskuntaan tullut. Silti Jumalan tahto on että sitä ei ala toteuttaa. Älä siis väitä toista, vai oletko vaan joku provosoija? Vositko muka itse "oppia" käyttäytymään kuin väität? Itse en usko että kukaan voi oppia käyttäytymään vasten luontoaan.

 

ihmettelevä

#1576 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2013-03-23 11:38:23

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Nykyisessä kasvatusmallissa opitaan jo päiväkotiasteella,että ei ole tyttöjä eikä poika ,vaan kaikki ovat lapsia.Samoin koulumaailmassa opitaan,että kaikki ovat kavereita.Sitten murrosiässä,kun kaikki ovat kavereita keskenään niin on aivan sama kumman sukupuolen kanssa on ja näin ollen tyttö kokee ensimmäisen sukupuolisen aktinsa tytön kanssa ja poika pojan kanssa.Valitettavasti tätä kasvatusmallia on jo hiottu pitkään keskuudessamme ja tavoitteena on vähentää syntyvyyttä.Näin se vain on.Ihmettelen sitä,että miksi tähän asiaan sotketaan niin voimakkaasti uskonto.

Heikki

#1820 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2013-03-24 02:40:39

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan 

 

Kaikki muutkin vääristymät tuli ihmisen geeneihin syntiinlankeemuksessa. Joku saattaa olla kleptomaani toinen homo jne jne. Jeesus kehoitti jokaista kääntymään pois synneistä, jotta pelastuminen kadotukselta olisi mahdollista. Älkää valitko homoutta ettei Jumala hylkää teitä sellaiseen tilaan, ettette edes pysty katumaan syntejänne. Jopa hyväksynnän osoittaminen homoudelle on sellainen synti josta ansaitaan kuolema: Room 1:24-32 "Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin JUMALA HYLKÄSI HEIDÄT HEIDÄN KELVOTTOMAN MIELENSÄ VALTAAN, TEKEMÄÄN SOPIMATTOMIA. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, OVAT KUOLEMAN ANSAINNEET, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan VIELÄPÄ OSOITTAVAT HYVÄKSYMISTÄ niille, jotka niitä tekevät." Älkää siis eksyttäkö ketään osoittamalla hyväksyntää tuollaisille teoille, ettette itse päätyisi kadotukseen!
Heikki

#1821 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2013-03-24 02:45:22

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan 

 

>>>Kuka sanoo, että homoseksuaalisuus synnynnäinen ominaisuus? En usko, että kukaan saa geeneissä homoseksuaalisuuden, vaan se on opittu käyttäytymismalli.<<< Kaikki muutkin vääristymät tuli ihmisen geeneihin syntiinlankeemuksessa. Joku saattaa taipuvan varastamaan , eli olla kleptomaani toinen homouteen jne jne. Kuitenkin Jeesus kehoitti jokaista kääntymään pois synneistä, jotta pelastuminen kadotukselta olisi mahdollista. Älkää valitko homoutta ettei Jumala hylkää teitä sellaiseen tilaan, ettette edes pysty katumaan syntejänne. Jopa hyväksynnän osoittaminen homoudelle on sellainen synti josta ansaitaan kuolema: Room 1:24-32 "Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin JUMALA HYLKÄSI HEIDÄT HEIDÄN KELVOTTOMAN MIELENSÄ VALTAAN, TEKEMÄÄN SOPIMATTOMIA. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, OVAT KUOLEMAN ANSAINNEET, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan VIELÄPÄ OSOITTAVAT HYVÄKSYMISTÄ niille, jotka niitä tekevät." Älkää siis eksyttäkö ketään osoittamalla hyväksyntää tuollaisille teoille, ettette itse päätyisi kadotukseen!
Siinäpä pläjäys asenteita ilman tietoa

#4540 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2013-03-29 19:55:39

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan On niin paljon helpompi luulla kuin ottaa asioista selvää. Homoseksuaalisuuden syntyä ei vielä täysin tunneta, mutta varmaa nykyisen tieteellisen tiedon valossa on, että se ei ole opittua. Jos se Sinua yhtään lohduttaa, se tarkoittaa myös sitä, ettei se ole tarttuvaa. Siitä voidaan taas johtaa johtopäätös, että homojen tasa-arvoisten oikeuksien tunnustaminen ei järkytä yhteiskuntajärjestystä. Jos se järkyuttää jonkun ahdasmielisen maailmankuvaa, en voi sanoa kuin että voivoi....

hmm

#8008 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2013-04-09 06:48:30

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Jos se olisi geneettistä, nämä geenit olisivat jo karsiutuneet pois aikoja sitten. Vai onko homot aina pakosta etsineet kuitenkin naisen, jonka kanssa jatkaa homogeenejään seuraavaan sukupolveen, jolloin tämä ominaisuus on voinut siirtyä seuraavalle sukupolvelle.  Yleensä vahvasti suvunjatkamista heikentävä geenit tapaavat karsiutua vähitellen pois.

Tästä olisi kiva tehdä tutkimusta. Eli onko homomiesten pojat useimmin homoja ja lesbojen lesboja? Pitäisi tutkia lapsia, jotka on siittänyt tai synnyttänyt homoseksuaali, mutta lapsi on adoptoitu ja elänyt heterojen kasvattivanhempien kanssa tai hetero vanhempansa kanssa. Näin voitaisiin karsia mallioppiminen ja sosiaalinen paineen vaikutus.

xxx

#8186 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2013-04-09 12:56:22

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Ah, tuskin geenit tai ympäristö vaikuttavat, se on ihmisessä itsessään. Ainakaan itse en olekäyttäytymismallia ahdasmielisessä suvussani/asuinalueellani hankkia, eikä geeneistä pitäisi mitään löytyä.


Vieras

#8766 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2013-04-10 19:59:50

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

se on geeneissä niinkuin eläimilläkin, mutta eihän tuollainen ramattupelle ymmärtäisi

mamarose

#15367 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2013-06-10 18:48:43

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Luen parasta aikaa kirjaa; Luovutus voitto, Loren Cunningham. Sivulta 118 lainaus. "Olen tullut siihen tulokseen, että homoseksuaalisuuden synti - se on synti -ei ole tila, joka ihmisellä on syntyessään, vaan se on valinta. Se on sellaisten ihmisten kiusaus, jotka on joskus hylätty. He ovat etsineet rakkautta  ja löytävät rakkauden väärennöksen, joka on himoa. On raakaa paradoksia, että hylkääminen johtaa heidät homoseksuaalisuuteen, mikä puolestaan vie nämä ihmiset yhä syvemmin yhteiskunnan hylkäämiksi. Homoseksualisuus, joka on rakkauden väärennös, muodostuu kahleeksi. Homoseksuaalisuus on vahva kahle, joka ei murru, ellemme me kristityt pysty tarjoamaan orjuuden uhreille rakkautta ja hyväksyntää, jota he ennen kaikkea etsivät."

Tellervo Nyberg

#16259 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2013-06-26 07:30:43

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Olet aivan oikeassa, homous, lesbous ja alkoholismi,  myöskin kaikkinainen rikollisuus, on opittu käyttäytymismalli.

Kukaan ei synny homoksi, tai varkaaksi tai alkoholistiksi.

 

Timppa

#17165 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2013-07-12 13:39:24

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

On olemassa lukuisia kaksoslapsia (=joilla samat vanhemmat, sama kasvatus, sama koti, jne....), mutta toisen seksuaalinen suuntautuminen poikkeaa toisesta. Tällaisissa tapauksissa on melko hankala uskoa, että ympäristö olisi aiheuttanut moisen. Kuten monessa muussa asiassa, geeneillä on erittäin suuri rooli. Mutta asian varma todistaminen on hankalaa, sillä olemme kaikki yksilöitä ja osa geeneistä tulevista asioista on piileviä (=ei voida perinnöllisyyttä yms.) varmasti todeta.

willy

#17193 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2013-07-13 13:08:46

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Jos homoseksuaalisuus on opittu käyttäytymismalli, niin miksi sitä esiintyy muualla eläinkunnassa? Eivät eläimet opeta toisiaan homoiksi vaan ne syntyvät homoina.


Vieras

#19908 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2013-09-01 18:04:12

YH-lapset

#22703 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2013-10-17 15:12:14

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan 

 Tutkailimme tuttavien kanssa tuntemiemme homojen ja lesbojen taustoja.

Niissä oli yksi yhteinen piirre.

Kaikki heistä olivat yh-äitien yksin kasvattamia lapsia. Tästä päättelimme, ettei homous/lesbous ole ainakaan yksin biologinen peritty ominaisuus, vaan vahvasti myös ympäristö- ja kasvatustekijöistä riippuvainen.

Onko tästä vedettävä johtopäätös, että, mitä enemmän vouhotetaan neutraalista avioliitosta, ja seksuaalisesta poikkeavuudesta, niin sitä enemmän tätä poikkeavuutta myös tulee esiintymään, sillä ympäristö ja yleinen mielipide muokkaa myös lasten kehitystä  ja sukupuoli-identiteettä.

 Pienellä kansalla ei ole yksinkertaisesti varaa moiseen Seta-vouhotukseen, sillä se kuolee  muutoin sukupuuttoon.

 Tulisipa se naisväkemme ihannoima islam pian valtaan, niin tämäkin akkaväen luoma ongelma poistuisi lopullisesti maastamme. Setalaiset kivitettäisiin Senaatitorilla julkisesti.

Ei tarvitsisi enää jauhaa neutraalia avioliittoa ym vastaavaa tälläkään palstalla.

täyshetero

#23291 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2013-10-28 07:55:34

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Onhan se hienoa kun uskoo.. Uskomuksilla vaan ei ole mitään merkitystä totuuden kannalta.

Voin esimerkiksi uskoa tai olla uskomatta, että magneetin pyörittelyllä kuparikelojen keskellä olisi jotain tekemistä sen kanssa että palelevatko varpaani vai eivät. Sähköenergian olemassalo ei silti siitä riipu, vaan minun ei tarvitse palelluttaa varpaitani, niin kauan kun maksan sähkölaskuni ajallaan.

On olemassa ihan tutkimuksiakin siitä, että joiltakin osin geeneillä on vaikutusta homouteen, tai ainakin sen yleisyyteen. Tässä nyt sitten jotkut ovat vedonneet siihen ettei tutkimuksissa käytetä samanlaista kieltä kuin uskovaisten kannanotoissa. Mutta, tässä suhteessa vertailua ei voida tehdä noin. Ennenkuin voidaan päätellä oikeastaan yhtään mitään käytetyistä epävarmuutta ilmentävistä ilmaisuista, täytyisi ottaa selvää millaista kieltä tutkijat yleensä käyttävät.

Ja ainakin oma käsitykseni on, että tutkimuksesta kuin tutkimuksesta löytyy aina jonkinverran epävarmuutta, ja epävarmuus on perusteltua niin kauan kun vielä riittää tutkittavaa.

"Opittu käyttäytymismalli" on minun mielestäni tässä kohtaa parhaimmillaankin kehno selitys. Olisi vaikea kuvitella miten homoutta voisi oppia. Se että televisiossa käsitellään homoutta, tuskin tekee kenestäkään homoa. Ja vaikka homous on nykyään enemmän esillä, ei ole mitään todisteita siitä etteikö sitä olisi ollut olemassa kautta aikojen. Ei voida oikeastaan edes osoittaa että se olisi merkittävästi yleistynyt. Sitä ei vain piilotella samalla tavalla kuin ennen.

On olemassa jonkin verran viitteitä siitä, että homoseksuaaliset kokemukset olisivat lisääntyneet. Mikä johtuu lähinnä asenneilmaston vapautumisesta ja ihmiselle luontaisesta uteliaisuudesta. Tällaisella ei ole kuitenkaan todettu olevan minkäänlaista yhteyttä seksuaaliseen suuntautumiseen. Siis toisinsanoen, tytöstä ei tule lesboa vaikka tulisi suudelleeksi toista tyttöä.

Toisaalta, monet tutkimukset ovat jo pitkään viittoneet siihen suuntaan ettei seksuaalinen suuntaus ole musta-valkoista, vaan pikemminkin laaja skaala harmaan sävyjä. Lähestulkoot jokaisella on enemmän tai vähemmän homoseksuaalisia(kin) taipumuksia.

Kyllä se on

#25523 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2013-11-29 15:03:57

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Tuo uskomus on (vähintään) osittain väärä, minkä tietäisit jos olisit vaivautunut lukemaan aiheesta kirjoitettua tieteellistä kirjallisuutta. "Opittu käyttäytymismalli" on tosin parempi termi kuin esim. "valinta"; miksi kukaan olisi vapaaehtoisesti homo? Muutamalla evoluutiobiologilla on ollut tuohon geneettisyyskysymykseen ihan hyviä pohdintoja, käy etsimässä jos kiinnostaa!

poikatyttö

#27446 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2014-01-24 11:43:15

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

opittu käyttäytymismalli? isäni ja äitini ovat sitten varmaan molemmat homoja kun olen kasvanut homoksi. pienenäkin kun leikin niin isi pakotti mut leikkimään poikien leikkejä vaikka olisin halunnut leikkiä barbeilla. hei cmoon, lapsi tekee sellaista kuin haluaa ja sitä myötä kasvaa sellaiseksi kuin itsensä tuntee. kaipa te sen sitten opitte kun sukuun tulee joku sellainen. :)

ps. ei pitäisi olla teidän muiden asia jos meille suodaan avioliitto? pitäkää huoli omista asioistanne niin että jokainen saa elää kuin haluaa -> parempi ja tasa-arvoinen suomi, jota muut maat ihailee.

Entajuu

#27745 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2014-02-01 20:08:32

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Kuka sanoo, että homoseksuaalisuus synnynnäinen ominaisuus? En usko, että kukaan saa geeneissä homoseksuaalisuuden, vaan se on opittu käyttäytymismalli.

Mutta miten kummassa, miten ihmeessä, MITEN voi käydä niin, että ylipäätään homoseksuaaleja lapsia syntyy heteroperheisiin...? 

oippa

#28518 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2014-02-18 19:10:51

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

oon samaa mieltä,verrattavissa holismiin,oma valinta,vahingossa.


Vieras

#28980 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2014-02-20 17:01:21

Pasi Immonen

#29549 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2014-02-23 22:50:03

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Valitsitko itse heterouden? Houkutteleeko sinua homous, jos se kerta on opittavissa oleva ominaisuus? Millä sinä ajattelet ihmisten "kääntyvän" heteroista homoiksi?

oippa

#30277 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2014-03-02 15:24:41

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Juurikin niin,homous EI OLE synnynnäinen,vaan oma valinta.

Hetero

#32792 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2014-03-27 09:45:28

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Helpottais sunkin elämää jos katsoisit esim Luonto dokkareita.

Jopa koira puistossa uros koirat innostuvat nylkyttämään toisia uroksia, ei siellä koirapuistossa kaikki rupee heti huutamaan ja osoittelee että sun koiras on homo.

Tosin Homous ei ole sairaus jonka uskonto tai lääkkeet parantaa, jos uskoo toisin voisi itse käydä hakemassa lääkkeet omaan lyhytnäköisyyden aiheuttamaan sairauteen.

Homoja äidin oomme kaikki

#33443 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2014-04-05 08:33:15

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Et usko biologiaan ja tieteellisiin faktoihin, selvä. Osaltaanhan se näin on. Onhan niitä transihmisiä, eipä sekään yleensä vain ole valinta elää tietyllä tavalla vain koska huvittaa. Jumala on ollut nääs niin armelias ja antanut ainoan poikansa ja mitä vielä, että myös tästä armeliaisuudesta syntyy lapsia, joiden kohdussa kehittymisaikana hormonaalinen toiminta on ollut eritilanteissa ns. vääränlaista ja naisihmisenä muuten kehittyneen lapsen sukupuolielin kehityksen kohdalla onkin mieshormonit olleet vallitsevampia. Melkosia suunnitteluvirheirä se Jumalakin on tehnyt sitten, jos näihin asioihin nyt suhtaudutte tavalla, että ne ovat sairaita virheitä. Muutenkin jäykkä kahden sukupuolen jaottelu on ahterista.

Tutustukaa faktoihin

#33509 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2014-04-06 13:32:58

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

"Kuka sanoo, että homoseksuaalisuus synnynnäinen ominaisuus? En usko, että kukaan saa geeneissä homoseksuaalisuuden, vaan se on opittu käyttäytymismalli."

Ei ehkä geeneissä, mutta raskaudenaikaisissa hormoneissa (toisaalta voi kysyä, mikä määrää hormonien erityksen määrän äidillä). Tämä on jo aika pitkälle tutkittu juttu, ja melko varmaa tietoa. Ja ennen kuin sanot että se homoseksuaalisuus on hormonisairaus, niin kuka määrittelee, mikä on se absoluuttinen oikea hormonitaso? Mielestäni homoseksuaalisuudella on yhteiskunnassa paikkansa yhtä lailla kuin hetero- tai biseksuaalisuudellakin.

anonyymi häkkeröijä

#34468 kRe: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2014-04-25 18:24:17

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

olette väärässä. dna määrittää ihmisen seksuaalisen suuntautumisen, eikä homoseksuaalia henkilöä voi muuttaa heteroksi.

 

Opiskelija

#36898 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2014-06-26 11:03:37

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan "En usko, että kukaan saa geeneissä homoseksuaalisuuden, vaan se on opittu käyttäytymismalli."

Ketään ei kiinnosta se mihin sinä uskot. Edes tieteentekijät eivät väitä tietävänsä mistä homoseksuaalisuus johtuu, joten turha tätä asiaa on sinunkaan spekuloida.

Kukaan ei myöskään tiedä varmuudella mistä vasenkäsisyys johtuu. Vasenkätisyydelle, kuten myös homoseksuaalisuudelle, on esitetty useita selityksiä (perinnöllisiä, epigeneettisiä jne.). Nyky-yhteiskunnassa vasenkätisyys on kuitenkin ihan okei (mitä se ei aikaisemmin ollut), vaikka vasenkätisyyden tiedetään assosioituvan mm. suurentuneeseen riskiin sairastua skitsofreniaan.

Annetaan siis ihmisten olla rauhassa ja pyritään yhteiskunnassa takaamaan kaikille mahdollisuus elää hyvä elämä synnynnäisistä ja opituista ominaisuuksistaan huolimatta. Niin kauan kuin kukaan ei vahingoita toisen oikeutta hyvään elämään, luulisi olevan ihan sama mitä kukakin meistä tekee taataksemme onnellinen elämä. Jokaisella meillä on omat ongelmamme, joten älkää purkako omaa pahaa oloanne homoihin.

Sivistyneisyys on sitä, että haluaa sekä etsii tietoa, ja ymmärtää lähdekritiikin.

#37112 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2014-06-27 19:07:42

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

"En usko, että kukaan saa geeneissä homoseksuaalisuuden, vaan se on opittu käyttäytymismalli."

Niin...sanot ettet usko...kannattaisiko tutustua ihan tieteellisiin tutkimuksiin ja vaikkapa luontoon, eikä perustaa mielipiteitä uskoon, epäilyksiin, mutu tuntumaan.


Vieras

#41643 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2014-08-31 15:00:34

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan 

 Homous on kasvatusmalli. Ei mikään perimä tai geeni. Lapset syntyy poikina ja tyttöinä.