Angoratuotteita? Ei kiitos!

Me allekirjoittaneet emme halua kuluttajina olla edesauttamassa törkeää eläinrääkkäystä. Suomessa toimivien yritysten on ulotettava eettinen vastuunsa koskemaan myös eläinten oikeuksia.

PETAN:n julkaisema video angorakanien järkyttävästä kohtelusta Kiinassa on saanut usean kansainvälisen vaateketjun (mm. H&M, Lindex, Gina Trigot) ilmoittamaan angoratuotteiden myynnin lopettamisesta. Toistaiseksi yksikään suomalainen tavaratalo/vaateketju ei ole ottanut asiaan kantaa.

Me odotamme nyt kaupoilta toimintaa! Kaikkien angoraa sisältävien tuotteiden alkuperä täytyy selvittää. Kiinalaisperäisten angoratuotteiden valmistuttaminen ja myynti täytyy lopettaa, kunnes eläinten kunnollinen kohtelu on saatu luotettavasti varmistettua.

Me emme aio ostaa angoraa sisältäviä tuotteita kunnes voimme olla varmoja ettei valmistus ole aiheuttanut tarpeetontä kärsimystä eläimille.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Heli Perälä voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko poikalapsille ei-lääkieteellisestä syystä tehtävät ympärileikkaukset sallia?