Suomen on erottava EU:sta

Suomessa liittovaltiosopimus hyväksyttiin eduskunnan toimesta 05.12 2006 itsenäisyyspäivämme aattona, todella härskiä toimintaa. Liittovaltiosopimus hyväksyttiin eduskunnassa äänin 104 puolesta, 24 vastaan, 60 oli poissa ja 11 äänesti tyhjää. Liittovaltiosopimuksesta järjestettiin välikysymys sopivassa tilanteessa, kun vastustajia oli paljon poissa. Näin saatiin jälleen yksi demokratian kukkanen. Kansanäänestystä asiasta ei järjestetty, nyt tulevat eduskuntavaalit 2011 olkoon sellaiset, kansalaiset nyt vaaliuurnille on vielä mahdollisuus

Erotaan EU:sta. Suomi takaisin suomenkansalle. Sopimukset jotka jäävät voimaan ETA kauppaliitto, Schengen takaa vapaan liikkumisen ja ETYJ turvaa rauhan Euroopassa. Suomen on heti, kun vain mahdollista, erottava EU:sta. Eduskunta voi yksinkertaisella enemmistöllä irrottaa Suomen EU:sta, kauppaliitto ETA, Schengen ja ETYJ riittävät.

Jyrki Vaskela

Itsenäisyyspuolue Uusimaa.


Kotisivuni http://www.saunalahti.fi/jvask/

IPU Uudenmaan piiri ry

http://ipuuusimaa.suntuubi.com/?cat=1 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Jyrki Vaskela voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko Jyrki Kataisen erota?