Helsingin joukkoliikenteen heikentäminen

Kommentoitu viesti

Ei savua ilman puita

#195 Rohkeneeko lautakunta sanoa stop?

22.02.2013 23:19

Yleisten töiden lautakunnan esityslista on netissä:http://www.hel.fi/hki/hkr/fi/P__t_ksenteko/Lista?year=2013
Sieltä löytyy myös Mechelininkadun suunnitelmasta tehtyjä muistutuksia. Ne yritetään varmaan mitätöidä sillä, että ne on tehty liian myöhäisessä vaiheessa, mutta lopullinen suunnitelma on palapeli, jonka kokonaisuus on nähtävissä vasta nyt. Ja siinä on ajateltu vain läpikulkuliikennettä pyöräliikenne mukaan lukien. Pysäköinnin poistamisen lisäksi kadulle on tulossa totaalinen pysähtymiskieltokin! Enää ei puutu kuin että asukkaat häädetään ja talot räjäytetään, että saadaan liikenne sujumaan vielä paremmin.

Vastaukset

Moi olen uusi nimimerkki

#196 Re: Rohkeneeko lautakunta sanoa stop?

2013-02-23 08:44:36

#195: Ei savua ilman puita - Rohkeneeko lautakunta sanoa stop?

Vaikka Meklulle ei tehtäisi pyöräkaistoja lainkaan, ei sinne mahdu kahta ajokaistaa ja sen lisäksi pysäköintikaistaa ilman että puita revitään irti tai ratikka hävitetään. Haluaisitteko te töölöläiset siis, että toinen ajokaistoista olisi pysäköintialue vuorokauden ympäri? Minusta tämä on erinomainen ajatus, sillä se vähentäisi autoliikennettä keskustassa huomattavasti. Vaikuttaa vaan vähän isommalle alueelle kuin Töölöön. Mm. Jätkäsaaren pysäköintipaikkoja pitää vähentää (Meklun yöpysäköintihän poistuu juuri Jätkäsaaren autoliikenteestä johtuen), ja Espoon liikennettä pitää saada ohjattua Kehälle. Suunnitellaan Helsinkiä töölöläisten ehdoilla. Olen niin messissä!

Vastustakaa autostradaa

#199 Re: Rohkeneeko lautakunta sanoa stop?

2013-02-23 17:09:04

#195: Ei savua ilman puita - Rohkeneeko lautakunta sanoa stop? 

Yleisten töiden lautakunta on perustanut Facebookiin keskustelufoorumin aiheesta Mechelininkatu. Se on suljettu ryhmä, jonka jäsenet hyväksyy lautakunnan puheenjohtaja Jarmo Nieminen. Sinne ilmestyi eilen jo melkein sata mielipidettä.

Nyt Facebookiin tarvittaisiin kiireen vilkkaa myös asukkaiden puheenvuoroja, jotta Mechelininkadusta ei tulisi pelkästään Jätkäsaaren 10 000 asukkaan uusi autostrada.

Keskustelufoorumi löytyy osoitteesta: http://www.facebook.com/groups/Mechelininkadunsuunnitelma/