Lempäälän Rauhanyhdistyksen tutkintaa jatkettava

Kommentoitu viesti

huutajille

#164 Re: Re: Re: Re:

15.04.2013 12:18

#163: ei kiristä - Re: Re: Re:

Vastaan nyt yhden kerran,en enempää,olen riittävästi nähnyt näitä vastaavia  vänkäämisiä,vrt- K-24 ja S-24:n  loputtomat vääntämiset.

Toimittajan alkeellisiimpiin ohjeisiin,menettelytapoihin kuuluu tutustua aiheeseen ja  antaa toiselle osapuolelle myös kommentoimahdollisuus,edes yritys tasapuolisuuteen.

Hyvä esimerkki päivastaisesta oli juuri nuo em. Horisontti-ohjelmat,tai  aiemmin  tv:ssä  esitetty ( oliko MOT?) ohjelma, missä hyökättiin kovasti SRK:ta/vl-liikettä vastaan,eikä pyynnöstä huolimatta haluttu antaa mahdollisuutta syytösten kohteelle  kunnolla tilaa kommentoida.

Näitä esimerkkejä löytyisi vaikka kuika paljon,vaikkapa siitä kuinka tv-ohjelmassa SRK:n edustajan kommentointia on haastattelun jälkeen leikattu  tarkoitushakuisesti,niin,että ao. ei ole enää tunnistanut ohjelmasta itseään.Näin oli esim. ohjelmapätkässä, missä oli Johannes Alarannan ja sitten OV:n haastattelu,Alaranta sai sanoa kantansa niinkuin halusi, mutta toisen kohdalla vain valikoivasti ja ohjelma sopivasti vastakkain aseteltuna- leikattuna  tuotiin katsojille hyvin tarkoitushakuisesti..

Kirjoitit mm.

" Toki sinua koskettaa totuus ja haluaisit hiljenttä toimittaja Alastalon kuten monen muunkin demokraattisessa valtiossa elävän, sananvapaudesta nauttivan ja rehellisyyttä puolustavan."

Taisi sinua itseäsikin naurattaa  tuota kirjoittaessasi,en usko sinunkaan oikeasti olevan noin sokea median toimista, vaikka ne toki toimivat kaltaistesi päämäärien hyväksi.

Tätähän tämäkin Lempäälä- geissikin  paljolta on,mistä edellä kirjoitin.

Siinäkin  on media onnistuneesti vedätty vankkureita vetämään omiin pyrkimyksiin ja suuri osa sivullisista tietysti uskoo asioiden ainakin pääpiirteittän olevan noin," kun lehdessäkin siitä kirjoitetaan"

 

Virsi 170:4

Vastaukset

:)

#165 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-15 13:41:17

#164: huutajille - Re: Re: Re: Re:

Mahdollisuuksia on annettu Srk:lle ja Lempäälän ry:lle. Jos vastaus toimittajalle on; en kommentoi, niin mitä täällä itket ja valitat. Media on tasapuolinen, puolustuspuheenvuoroja he juuri ovat kaivanneet mutta kuten tunnettua on, niin valehtelijan suu on sinetöity paholaisen puolesta totuudelta, tämän tietää nämä kiusaajat ja Srk, siksi rehellinen ja avoin puhe on mahdotonta. Vasta kun Jumalan hengen vaikuttama tahto totuuteen katkaiseen sinetin, on mahdollista korjata asioita oikealla tavalla. Se vaatii Jumalan pelkoa, nythän nämä ja myös sinä pelkäätte mediaa, sehän on vain työväline meille kaikille eikä hyökkäys tai puolustus väline. Toisaalta, jos julistat sodan mediaa vastaan niin olet hävinnyt, ei hekään tyhmiä ole. On niin helppo ja turvallinen tie alkaa syyttämään mediaa, sinäkin voit sillä kohdistaa katseesi itse asiasta pois.

Vielä tuo sinun tyylisi,"vastaan enää tämän kerran", kertoo kaiken. Häviäjä vetäytyy takavasemmalle kaikkitietäväisen kommenttinsa jälkeen, tällä paljastat todellisen motiivisi vain turhanpäiväisenä tuuleen huuteluna.