Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Kommentoitu viesti

Matti Suopajärvi
Vieras

#829 Re: Re: Valtuuston kokouksesta

01.03.2011 16:27

#827: jänishousu - Re: Valtuuston kokouksesta

"Niin tätäkö sinä tuolla tarkoitit?"

No en tarkoittanut sinänsä muuta kuin yleisöystävällisyyttäni tuoda kommentit nähtäväksi, kun mp-tiedostosta on aika hidas hakea.

Mutta kun kysyit niin mainitsemasi kohta on puhdasta pötyä. Kiistatta. Asian olemme mm. minä ja vastuulääkäri todenneet ja Med Group myöntänyt. SOSTERI:n puheenjohtaja näköjään ei. Ei vaikka SOSTER on merkinnyt asian pöytäkirjassaan tiedoksi!

Lausunnossa on muitakin kohtia joista voi olla erimieltä - aika paljonkin, mutta toteennäytettävyys ei niin selvää kuin tuossa yllä koska osa puheesta kohteita erittelemätöntä.

Kilpailuttamisasiakirjojen korkeatasoisuus, yksimielisesti hyväksyneet, sopimus saatiin kirjoitettua vasta joulun tietämissä on hiukan hidastanut autojen hankintaa, torniolaisten ei pidä olla huolissaan asiasta, valituksia ei ole tullut, ensihoidon vastuulääkäri valvoo...

Viimeiseen kohtaan vastuulääkäri on myöntänyt etteivät hänen resurssit riitä paikallistuntemuksen valvontaan. (Tarjosin SOSTERI:lle apuani korvausta vastaan, mutta eivätpä ole ottaneet yhteyttä.)

matti

 

 

 

 

 

Vastaukset

jänishousu
Vieras

#830 Re: Re: Re: Valtuuston kokouksesta

2011-03-01 16:36:27

#829: Matti Suopajärvi - Re: Re: Valtuuston kokouksesta

Kerkesit jo vastaamaan, mutta tässä jälkikirjoitukseni.

Luin vielä uudestaan. Saatoit tosiaan tarkoittaa tätäkin:

Palosaari: Olemme kilpailuttamisasiakirjat korkeatasoisesti laatineet ja kisaan on useampia kisailijoita ollut matkassa ja valituksia ei ole tullut.

Matti Suopajärvi, Ilmoitus sopimusrikoista 16.1.2011. Viisi sopimusrikkomusta ja kuudes mahdollinen.

Heidi Tolvanen, ensihoidon vastuulääkärin vastine Matti Suopajärven kirjelmään. Kohdat 1 ja 2: Totta. ... Kohdat 3 ja 4: Totta. ... Kohta 5: Totta. ... Kohta 6: Mahdollisesti

Matti Suopajärvi, Sopimusrikkomus Tornion ensihoitopalveluissa 14.2.2011: Viime maanantai-tiistaina on Tornion ensihoitopalveluissa ollut pitkään kestänyt tilanne jossa perustason yksikkö ei ole ollut käytettävissä.

Tai tätä:

Palosaari: Ensihoidon vastuulääkäri valvoo, lautakunta myös vastaa tästä toiminnasta.

Heidi Tolvanen, ensihoidon vastuulääkärin vastine Matti Suopajärven kirjelmään. Kohta 5: Totta. ... Olen ilmaissut Med Groupille huoleni ylipitkistä vuoroista, mielestäni ne vaarantavat potilasturvallisuutta. ... Kohta 6: Paikallistuntemusta ei ole rutiininomaisesti testattu. Jos lautakunta sitä haluaa, se tulee toteuttaa ulkopuolisen toimijan toimesta. Minun resurssini eivät siihen riitä.

Sosiaali- ja terveyslautakunta 8.2.2011: Sosiaali- ja terveyslautakunta merkitsee tiedoksi ensihoidon vastuulääkärin antaman vastineen.

Tai tätä:

Palosaari: Seuraamme aikaa ja voimme olla ihan turvallisin mielin ja olemme yksimielisesti hyväksyneet kaikki asiat mitä tähän asti on menneet.

Sosiaali- ja terveyslautakunta 30.11.2010: Gunnar Kourilehto pyysi merkittäväksi pöytäkirjaan eriävän mielipiteensä, jonka hän jättää myöhemmin kirjallisena liitettäväksi asiakirjoihin.