Suomeen perustuslakituomioistuin

Kommentoitu viesti

tuhu
Vieras

#17 Viranomais rikollisuus Suomessa

12.03.2011 11:07

On tässä maassa jo tarpeeksi kärsitty viranomais roistojen mielivallasta ja ihmisten omaisuuksien ryöstelystä. Jo on aika saada muutos pikaisesti enempien itsemurhien ja perheiden hajoamisten estämiseksi. Meillä kaikilla on nyt siihen tilaisuus äänestämällä oikein ja nousemalla yhteiseen taisteluun näitä roistoja vastaan. Liisa Marjaporille tsemppiä ja suuret kiitokset ihailtavasta kansalaisrohkedesta. Menestystä sinulle toivottaen Tuomo Turusta.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#24 Re: Viranomais rikollisuus Suomessa

2011-03-18 07:32:58


Vieras

#50 Re: Viranomais rikollisuus Suomessa

2013-04-10 04:16:00

#17: tuhu - Viranomais rikollisuus Suomessa

ogi

Kansan kanta

Helsingin hovioikeuden Wincapita tuomio on maailmankaikkeuden toinen ihme!

Olet kuullut useasti sanonnan; tuomio on annettu, pulinat pois! Tämä ainakin käy toteen, kun on seurannut Wincapita oikeudenkäyntejä joka puolella Suomea. Käräjiä on käyty, tuomioita on jaettu ”syytä epäillä rikoksesta” lienee jo satoja. Tämä kaikki esitutkintoineen on kestänyt jo 5 vuotta! Onko loppua näkyvissä? Syyttäjä istuu pöydän takana alkuperäisten ”rikostietojensa” kanssa tutkimatta ollenkaan uusia tietoja asiasta. Tähän 5 vuoteen on annettu puolustukselta useita todisteita WinCapitan ja Hannu Kailajärven syyttömyydestä. Edelleenkään syyttäjä ei ole pystynyt todistamaan Hannu Kailajärven kehittämää ja ylläpitämää wincapitan valuuttakauppa ja signaalijärjestelmää rikolliseksi ja pyramidipeliksi. Tämän tosiasian on tutkinut nyt myös Suomen parhaat rikosalan professoritkin antaessaan asiasta kymmenien sivujen pituiset lausunnot.

HHO ”uskomus”; - Syntyi Hannu Kailajärven kehittämä wincapita signaalijärjestelmä valuuttakauppa-alustalle, jolloin Suomen tasavallan presidenttinä oli Tarja Halonen. Tätä toimintaa alettiin kutsua ”pyramidihuijaus”, jossa kansa johdettiin harhaan. Virkamieskoneisto valjastettiin toimintaan ja niin saatiin jo 3 vuoden päästä lopetettua ja alas ajettua laillinen wc toiminta. Viranhaltijat ja syyttäjät saivat asiakirjojen väärennöksillä ja petoksilla aikaan tuomion, joka julistettiin Sauli Niinistön ollessa Suomen tasavallan presidenttinä. Päärikolliseksi todettu Kailajärvi sai 5 vuoden vankilatuomion, ja kaikki muut jäsenet menettivät tuottoina saamansa rahat valtiolle! HHO tuomio; rahankeräysrikos – pyramidipeli ja törkeä petos! Mikäli hovioikeuden tuomio jää voimaan, on todennettavissa ajatus; nunnasta tuli mummo!

Toimiakseen ja ollakseen pyramidi täytyy se olla linkitetty toisiinsa. Siis; se jäsen, jolla ei ole sponsoroitu uusia jäseniä, ei voisi saada ollenkaan tuottoja! Pyramidissa maksut perustuvat toisten maksutapahtumiin. WinCapitassa on satoja tai tuhansia jäseniä, joilla ei ole ketään sponsoroitua uutta henkilöä, ja ovat saaneet tuottoja. Mistä sitten heidän tuotot ja rahat on tullut? Monet jäsenet pystyvät näyttämään pankkitodistukset, joissa on vain heidän sponsoroimat jäsenten nimet, joista ovat saaneet laillisia sponsorikorvauksia; tämä luki myös WC säännöissä. Koska nunnasta ei voi tulla mummoa, ei myöskään rikosta voi todistaa tapahtuneeksi!

HHO päätös pitää kumota laittomana ja kaikki varat maksuun HETI – ja Kuningas Hannu vapaaksi välittömästi! Wincapina jäsen NL

Niilo Linjama