Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Kommentoitu viesti

Hoitaja
Vieras

#851 Re: Re: Re: edustuksellista demokratiaa

13.03.2011 18:52

#850: mielenterveyshoitaja - Re: Re: edustuksellista demokratiaa  

En usko, että "tämä oli tässä" ja kaikki epäkohtien julki tuominen olisi ollut merkityksetöntä. Eikä se ole suinkaan ollut merkityksetöntä, vaikka MG puuhastelisi sopimusrikkoineen päivineen sinne asti kun sillä on sopimusta kaupungin kanssa jäljellä. Toivottavasti tästä sopasta on opittu jotain ja jatkossa käytetään enemmän järkeä, kun päätetään ensihoidon järjestämisestä. Ongelmiahan ei ole vain Torniossa, eikä ongelman ydin ole myöskään mikään yksittäinen yritys. Koko ensihoito on retuperällä, koska alasta mitään ymmärtämättömät päättäjät kilpailuttavat ensihoitoa yhtenään ja näennäisesti halvin yritys otetaan palveluntuottajaksi. Tämä on ongelmana suurimmassa osassa Suomea, mutta Torniossa asia on nostettu tapetille ja ehkä päättäjätkin ovat saaneet jotain oppia. Ja tavalliset kuntalaiset ovat kuulleet mihin sähellykseen heidän verorahojaan hukataan. Taitaisi nousta meteli aika monessa paikassa, jos ihmiset tietäisivät...

Vastaukset

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2011-03-13 22:43:40


HOITAJA MYÖS
Vieras

#854 Re: Re: Re: Re: edustuksellista demokratiaa

2011-03-13 22:46:34

#851: Hoitaja - Re: Re: Re: edustuksellista demokratiaa 

 OLEN SAMAA MIELTÄ HOITAJAN KANSSA! TÄMÄ EI OLE VIELÄ TÄSSÄ!!!

Lanssi kuski
Vieras

#855 Re: Re: Re: Re: edustuksellista demokratiaa

2011-03-13 22:59:06

#851: Hoitaja - Re: Re: Re: edustuksellista demokratiaa

Totta turiset, täytyisi saada nämä aktiiviset ihmiset ajamaan tätä asiaa yleisellä tasolla maanlaajuisesti. Tuskimpa muu Suomi seuraa/välittää Tornion tilanteesta. Matti ja Juha alkakaahan järjestään jotain isompaa, mukana ollaan, ja varmaan moni muukin!

pokerinaama
Vieras

#858 Re: Re: Re: Re: edustuksellista demokratiaa

2011-03-14 16:09:04

#851: Hoitaja - Re: Re: Re: edustuksellista demokratiaa 

 Kyllä ne epäkohdat, joita on täällä tuotu julki ovat varsin pieniä, eivätkä olennaisesti heikennä ensihoitoa/sairaankuljetusta.  Mgeellehän annettiin aikaa saada asiat tip top kuntoon, ei ole mitään syytä epäillä, etteikö näin kävisi.  Alkukankeutta tämä vaan on uudella toimijalla ja sinällään varsin ymmärrettävää.  Hyvä tästä vielä tulee, tai sanotaan, että ainakin paranee.  SPR:n tasoon päästään varmasti, jos ei nyt siinä vielä ollakkaan.  Vaan saatetaanpa jo ollakin.