Eroa, maatalousministeri Sirkka-Liisa Anttila

Kommentoitu viesti


Vieras

#69 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senkö takia

28.03.2011 22:29

#68: Sari Kivijärvi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senkö takia 

Sanoit, ettei koiraa saa häkittää.  Kuinka on sitten mahdollista, että myydään sisähäkkejä koirille, jonka voi sijoittaa vaikkapa pöydän alle.  Sitten koira on häkissä koko sen ajan, kun ollaan työssä.

Itse asiassa olenkin panostanut vanhuksen hoitoon joka päivä ja nyt onkin saatu avustajatoimintaa.  Sekin on jo hyvä asia.  Asiaa viedään eteenpäin.

No miksi sitten aktivistit lähtevät karkuun ulkomaille ja ovat siellä parisen vuotta, jolloin syyte vanhenee.   

Salakuvauksia en ota tosissaan, koska  aktivistien mielestä kaikki tuotantoeläimet voivat huonosti.  Silti voimme ihailla eri näyttelyissä valtavan hienoja eläimiä.  Mistähän ne sitten on toimitettu näyttelyihin, jos ei suomalaisilta maatiloilta. 

Vastaukset

Sari Kivijärvi
Vieras

#70 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senkö takia

2011-03-29 13:01:42

#69: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senkö takia 

Mielummin nyt jättäis koiran vaikka kotiinsa kuin häkkiin pöydänsä alle.. Vaikka ehkä onkin lain mukaan sallittu.

 "22 § Eläimen säilyttäminen sen pitopaikaksi soveltumattomassa tilassa

Kissaa tai koiraa taikka muuta eläintä saadaan pitää sen kuljetukseen tarkoitetussa laatikossa tai häkissä taikka muussa vastaavassa pienikokoisessa säilytystilassa vain, jos eläimen kuljettaminen, sairaus tai muu tilapäinen ja hyväksyttävä syy sitä vaatii."

Tilapäisistä häkittämisistä poiketen, kysyn uudelleen mitä mieltä olet siitä, että kettua voi pitää häkissä loppuelämänsä ajan ja koiraa ei?

Niitä näyttelyeläimiä on metsästetty ja sitten täytetty sekä muutenkin yleensä muokattu. Salakuvaukset on silti otettava tosissaa oli aktivistit alunperin mitä mieltä tahansa.