Vastustamme Valviran aikeita puuttua kilpirauhasongelmien hoitoon

Kommentoitu viesti

Sain avun Liothyroninista

#269 Re: Re: Re:

27.08.2013 08:06

#268: - Re: Re: Onkohan Luontaisterveyden liiton kantelua vielä käsitelty?

Enpä usko että ovat vielä käsitelleet. Kesäkuussa käsitelty kantelu, missä lääkäriltä väliaikaisesti vietiin oikeus hoitaa kilpirauhasia, oli ollut Valvirassa silloin kuulemma 8 kuukautta. Ja lopullisen päätöksen tekevät maaliskuuhun 2014 mennessä. Eivät pidä kiirettä.

Tämä tarkoittaa, että täytyy kovasti pitää aihetta esillä ja yrittää vaikuttaa. Kertokaa adressista foorumeilla missä olette, vaikkapa hyvinvointi tai vanhemmuus tai vastaavia. Adressissa ei ole mitään häpeämistä, päinvastoin. Yli 5000 allekirjoitusta ja nimet lisääntyvät koko ajan. Adressin teksti on maltillinen ja hyvin asiapitoinen. Suomessa on noin 270 000 kilpirauhaslääkityksellä olevaa + lisäksi heidän omaisensa. Kaikki eivät edes tiedä, että tällainen adressi on olemassa.

Adressia tukevat monet sellaisetkin, jotka eivät ole kilpirauhassairaita. He tukevat meidän oikeuttamme pitää lääkkeemme ja hoitomme. Lisää kirjoituksia paikallislehtiin olisi hyvä, ottakaapa yhteyttä oman alueenne lehtiin.

Vastaukset


Vieras

#270 Re: Re: Re: Re:

2013-08-29 06:01:37

 

Armour Thyroid Tamron maahantuoma lääke, kun taas Thyroxin Oriolan. Oriola rahoittaa ja "kouluttaa" Valviraa ja lääkärikuntaa. On luonnollista, että pyrkivät lyttäämään kilpailijansa valmisteen omien voittojensa maksimoimiseksi. Kyseessä ei tietenkään ole tässäkään takauksessa potilaan, vaan osakkeenomistajan etu, mitä ensisijaisesti ajetaan.